Valaki illetéktelenül használja a linkedint a nevemmel, e-mail címemmel. Mit lehet ilyenkor tenni? Belépni nem tudok, e-mail elérhetőségüket nem találom, fb-n jeleztem a problémát, szimplán visszakérdeztek de nem íntézkedtek.
Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 09:17
1/4 anonim válasza:
"nem íntézkedtek"
Mivel előbb bizonyítanod kell, hogy tényleg a te fiókod...
2/4 anonim válasza:
e-mail címeddel hogyan tudja használni?
Megoldás: Lépj be az e-mail fiókodba, és kérj új jelszót.
Majd lépj be a linkedinre, és kérj új jelszót ott is. Legközelebb pedig SENKINEK se add meg a jelszavaidat, és nem lesz ilyen problémád.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem adtam ki, s nemhogy kilépek előzményeket is törlök, ha úgy adódik. Viszont így nekem nincs meg a linkedin jelszavam.
2017. nov. 3. 16:19
4/4 anonim válasza:
"Nem adtam ki,"
Akkor honnan tudta meg az illető a jelszavadat?
Egyébként az e-mail címedre kérhetsz jelszómódosító levelet a linkedintől, elfelejtett jelszó miatt. Módosítasz és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!