Árvíz vs Nemzeti Vágta? Csak engem zavar, hogy míg emberek ezrei veszítik el otthonaikat, addig Bp-en szórakoznak a lovas "majmok"?
mi köze van a kettőnek egymáshoz?
képzeld, van olyan elvetemült, érzéketlen tuskó is, aki még moziba is elmegy! (és ha vígjáték, akkor nevetni sem szégyell...)
miért ne lehetne moziba menni???? nem értem....
amúgy semmi köze a kettőnek egymáshoz
igaz rühellem a nemzeti "vágtát", az egész egy állatkínzás, az utóbbi lónyertes is meghalt a futam után
egy lovas....
nagyon sok lovasnak köze sincs a nemzeti vágtához, és baromságnak tartja.
a nemzeti vágta nézőinek igen nagy százaléka meg nem lovas.
gondolom azért nem tölik a programot, mert egy program szervezése nem úgy néz ki h két hete eszükbe jutott h jééé, idén va zze még nem is csináltunk nemzeti vágtát, csinálni kéne.
hmmm. mikor legyen?
mondjuk 2 hét múlva, akkor pont ráérek. ráadásul jó kiszúrunk azokkal is, akik kárt szenvedtek az árvíz miatt.
általában kicsit előbb meg szokták tervezni, még ha nem is hirdetik rögtön.
lefoglalják, kifizetik a helyszínt, a lovasok fizetnek, jelentkeznek , készülnek....
az árvíz meg nem szólt előre hogy jön.
akiket ez érint, a versenyzők, azért igencsak kellemetlenül éreznék magukat ha az árvíz miatt kárba veszne a munkájuk.
és azzal ha nincs vágta nem segítenek semmit a károsultakon.
szerintem.
A nemzeti Vágta egy magyar nemzeti "ünnep". Azért, mert árvíz van, mindenki keseregjen és siránkozzon?
Ne érts félre, sajnálom azokat az embereket, akiknek elvitte a házát a víz, de az élet azért nem áll meg. Attól én még holnapután érettségizek. Ilyen alapon miért nem halasztják el idén az érettségit, hogy a fiatalok mehessenek zsákot pakolni?
Uramisten! Már az árvízről is Budapest (a budapestiek) tehetnek?
Ezt nem gondolhatjátok komolyan....
Gondolom szép számmal jönnek szórakozni vidékről is az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!