Nem lehet, hogy a mémek kezdenek meghalni?
Figyelt kérdés
A Kasza Tibi, 9GAG és Sarcasm mémekről meg hasonló normie társaikról most ne beszéljünk, azok sose voltak azok, és soha nem is lesznek. Itt most a dank mémekről van szó. Egyre jobban korcsosulnak el. A legtöbb jó dank meme oldal átment ilyen önsajnáló, retek iwannadie meg i lost my will to live haha irányba. Nagyon trágyák, egy formátum max két hétig él, utána feledésbe merül, ebből is látszik, hogy egyik se valami jó már. Pl most mik ezek a mosogatógép tasakok? Pár napig nem voltam netközelben és most ez tűnik a legújabb trendek. Dehát egy trágya ez is. Meg ezek a széttorzított képek, ezek lettek a jó öreg minőségi memékből.
De és ez az összes oldalra igaz általánosságban.
Lehetséges hogy a mémek korának végét kezdjük megérni?
2018. jan. 8. 21:12
1/4 anonim válasza:
Igen,mostanság nekem is ez az érzésem!Vagy több is ugyanazt a témát bagatellizálja el,vagy egyszerűen olyan lapos,és alpári,hogy nem lehet még mosolyogni sem rajta.Én személy szerint úgy látom,hogy csak a 17-18 éves tinilányok megalázása lett a téma.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek. A vicces mémekből keresgéltem mert szeretem olvasgatni és leginkább már csak ilyen "depressziósvagyokésezígyjónekemmertmenő" mémeket találtam csak... :/
3/4 anonim válasza:
Mióta minden szerencsétlen a kattintásokra hajt, és mindenki azt gondolja, hogy ő fogja megcsinálni az évszázad mémjét, azóta persze, hogy hanyatlanak. Illetve lehet, hogy vannak jók, csak a dömpingben nehéz megtalálni. A mennyiség okozza a műfaj halálát.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem haltak ki, csak pl a 9gag (nem a facebookos oldal) is teljesen normie már, instagramos memeoldalak tényleg a tinirbancok szekálására alapozzàk magukat, de redditen vagy hiddenlolon azért lehet még olyan mémeket találni, amik viccesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!