Mit kezdenek majd ennyi menekülttel szerintetek?
Figyelt kérdés
napi 700 körüli bevándorló jön magyarországra. kicsit már az kezd aggasztani a helyzet:(2015. júl. 9. 11:00
1/5 anonim válasza:
Ha az embereknek ez kell, megkapják.
Én nem félek, sőt, nem is érdekel.
2/5 A kérdező kommentje:
aha.. csak Magyarország jól ráfázik mert visszalökik ide őket. mi meg magunkat se tudjuk ellátni rendesen nem hogy másokat. oké kapunk pénzt az uniotól. de azt se sokáig gondolom.
2015. júl. 9. 11:30
3/5 anonim válasza:
Az uniótól kapjuk a pénzt minden szarra, de gondolj bele, ha egyszer kilépünk az unióból törleszthetjük a milliárdokat amiket a sok birka elvert útépítésre, iskolafejlesztésre meg parkokra, rengeteg felesleges dologra használják ezt a pénzt. A menekültek ellátása nekünk nem feladatunk, egyetlen értelmes dolog akkor is a kerítés, jó dolog. Érdekes mindenki fikázza hgoy jaj a kerítés egy marhaság, viszont emellett azt is hogy a menekülteket nem volna szabad beengedni. Nos nem tudom, én inkább határőröket sorakoztatnék fel akik visszaverik ezeket. ha így folytatja az ország komoly bajba kerülhet mindenki, az egy dolog hogy menekült, de ki tudja honnan jött, valamint akár meg is késelhetnek. Erre persze senki nem gondolt.
4/5 anonim válasza:
Ilyenkor bezzeg magunkat sem tudjuk ellátni. Az gondolom nem zavar, hogy a határontúliak - az is, aki egy szót nem beszél magyarul - kapják a nyugdíjat, iskolakezdési támogatást, 90%-os vonat jegyet, ösztöndíjat, új kórházat, stb. És ezeket még csak nem is az EU fedezi.
5/5 anonim válasza:
Végre lépéseket kéne tenni, hogy ne kelljen elhagyniuk otthonukat. Csak az politikai öngyilkosság lenne, senki nem fogja vállalni :( Mindenki csak látszaintézkedéseket tud hozni Kínától USÁ-ig: falat húzunk, megtagadjuk a belépést, más országba küldjük őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!