Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más munkahelyeken is ennyire...

Más munkahelyeken is ennyire gonoszak és anti-segítőkészek az emberek egymással?

Figyelt kérdés

Betelefonáltam, hogy nem tudok ma menni (éjszakás is lennék), mire leordították a fejemet, hogy mit képzelek, és azonnal keressek magam helyett valaki mást. Több emberrel is beszéltem, egyik se mondta, hogy jó, körbekérdezi az embereket, hanem utasítottak és én kérdeztem végig mindenkit telefonon (2000 Ft-ért) és persze nem vállalják. Hozzáteszem, az az ember, akivel ketten lennénk bent, el tudná látni a munkát egyedül, csak egyszerűbb, ha más látja el helyette.

Tényleg ha beteg vagyok, az én feladatom ezeket megcsinálni?

2010. jún. 4. 17:22
 1/6 anonim válasza:
minden munkahelyen vannak idióták. van ahol jobban összegyűlnek és ha beteg vagy akkor elvileg szabadnapot kellene adjanak és elvileg akkor senki sem zaklathat téged a munkáddal kapcsolatban. de ez mind csak elvileg van igy. a gyakorlatban itt magyarországon teljesen más, én tapasztalatból beszélek mert anyámmal is ezt csinálják a munkahelyén. szerintem ha nem jön be akkor menj el inkább máshová vagy inkább kűlföldre azt jobban tudom ajánlani és szerintem ne éjszakázz mert az teljesen kikészíti az embert.
2010. jún. 13. 11:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Beszéltem velük az elvárásokról és azt mondták, hogy ügyeletre mindenképp be kell menni betegen is, csak akkor maradhatok otthon, ha kb. eszméletlen vagyok, egyébként nem. Szerintem ez felháborító hozzáállás, azt hiszem, keresnem kéne más helyet.
2010. jún. 14. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Még szép h nehezen oldható meg a munkavállaló pótlása éjszakára. Egyébként tudom h papiron így van, h járna a szabadság...de a nálunk is úgy van h nem szabad betegség miatt hiányozni, ez van. Ha teheted menj be, benn megmondod h nem vagy jól, bízzanak rád könnyebb munkát.
2010. jún. 14. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a legrosszabb ha segítőkészek,de gonoszak!Van ilyen,sajnos!
2010. jún. 14. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként nem a Te feladatod!!!Csak hát a mai világban....,zéró tolerancia!

-Hol marad a Jóska!

-Beteg,kórházba vitték!

-Menjen a pi..ába!

Ez van!!!

2010. jún. 14. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. jún. 15. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!