Léteznek még ninják?
persze.
most volt egy hír, asszem Ausztráliából(?), hogy egy ninja iskola előtt akartak kirabolni valakit. megszívták.
Takamatsu Toshitsugu volt az utolsó harcos nindzsa, aki 1972-ben meghalt (a nindzsák is halandóak). Bővebben itt:
Köszi a válaszokat!
De engem igazából az érdekelne, hogy lehet e tanulni ilyesmit. Az első válaszoló azt írta, hogy egy ninja iskola előtt történt egy rablás...és ott vajon mit tanítanak?
Jesszus....
Ninják még ma is léteznek... Japánban nyomják a Naruto legújabb részét. :DDD Azt, h milyen fegyvereket használnak, lesd ki a google-ból, vagy wikipédia etc.
Tanulni nijutsut sok helyen és városban lehet...erre is ott a net.
én nem tudom remélem igen azonban azt kérdezted mit tanulnak
az iskolákban 18 készség volt:
Seishinteki kjójó - spirituális finomítás
Taidzsucu - fegyvertelen harc
Kendzsucu - kard technikák
Bódzsucu - bot technikák
Sódzsucu - lándzsa technikák
Naginatadzsucu - Naginata technikák
Kusarigamadzsucu - kusarigama technikák
Shurikendzsucu - dobálható fegyverek technikái
Kajakudzsucu - pirotechnika, tűzszerészet
Hensódzsucu - álruhában való megszemélyesítés
Shinobi-IRI - lopakodás és belépés módszerek
Badzsucu - lovaglás
Szui-ren - víz képzés
Bórjaku - taktika
Csoho - kémkedés
Intondzsucu - menekülés és elhallgatás
Tenmon - meteorológia
Csi-mon - földrajz
(szerintem most csak harcművészetet tanulnak alap tantárgyak mellé)
a nindzsák megjelenése teljesen hétköznapi ezért nem tudunk semmit arról, hogy léteznek e még (azaz hogy ténylegesen ölnek vagy kémkednek-e) rejtőzködnek nem véletlenül hisz több ezer embert tettek el láb alól
- olvastam egy legendát amiben 3 napig ült a pottyantós aljában egy nindzsa és amikor a likvidálandó személy kiment nagydolgozni egy nagyon vékony és hosszú pengével átszúrta ezzel olyan károkat okozva a testében hogy már többet nem kellett neki slozira menni
Léteznek mármint Japánban vannak régi nindzsa(ez a modern nevük eredetileg sinobi-nak nevezték a férfi és konuici-nek a női nindzsákat) ahol tanítják az összes nindzsa készséget de akik itt tanulnak elméletben ezt nem alkalmazzák(vagyis nem űzik csak megtanulják és nem ölnek) külföldön inkább csak a
Nindzsucut(a Taidzsucu - fegyvertelen harc
Kendzsucu - kard technikák
Bódzsucu - bot technikák
Sódzsucu - lándzsa technikák modern egyvelege) tanítják de mivel ők is nindzsáknak tekinthető léteznek de egyébként nem tudni hogy valóban vannak e aktív nindzsákat terjednek róluk városi legendák de ezt hivatalosan nem erősítették meg
Sőt legendák szerint a japán birodalom(ismertebb nevén a Japán Birodalom vagy Japán Császárság 1867. november 9-e és 1945. szeptember 2-a között fennállt államalakulatok Japánban) alkalmazta őket de erre nincs bizonyíték sokak szerint maga a birodalom terjesztette el ezt a szóbeszédet az élen ség megfélemlítése céljából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!