Hany eves Radics Peti?

Figyelt kérdés
Ilyen fiatalon sztem nem kéne h lánya legyen

2017. dec. 31. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Ciganyoknak is van tízenevesen gyerekük megse mondja nekik senki, hogy nem kellene ilyen fiatalon ...
2019. febr. 4. 16:17
 12/16 tmiki123 válasza:
70%
32 szerintem
2019. dec. 27. 15:07
 13/16 1112 ***** válasza:
77%
Én valahonnan szedem ezt az információt, én korábban saját magamnál egy évvel fiatalabbnak gondoltam, de aztán kiderült, hogy egy évvel idősebb. Én idén töltöttem a 27-et (2019), ő akkor szerintem a 28-at (2019). Szal mintha valahol olvastam volna.:) És meg is lepődtem, hogy nem egy évvel fiatalabb, hanem egy évvel idősebb. :) Lehet amúgy,hogy itt láttam egy másik kérdésnél, és valami Petis idézet is oda volt írva alá, és szóval én el tudom képzelni, hogy tényleg ő volt, szóval tehát elvileg 28 ezalapján
2019. dec. 27. 15:20
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
528.
2021. dec. 18. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
8%
A lánya pedig nem is az övé,csak vették,hogy jól mutasson néhány videóban,mintha ő egy komoly felelősséggel teli családapa lenne.De közben meg csak egy szimpla ingyenélő,aki pont azért csinálja ezeket a videózásokat,hogy eltudja tartani még több kalóriával a testét.Ezért is nem fog soha lefogyni,bármennyire is ezt szeretné elhitetni a nézőivel,amíg kapja a csatornától az ingyen pénzt a semmiért.És most már a kamu lányát is el kell tartania és fel kell hízlalnia,hogy hasonlítson rá,így majd elhiszik hogy az övé,mikor majd egy tekepályán egymás testével gurítanak.A nőjének beállított hölgyeményt is csupán csak bérli,valójában nem az övé,de az is lehet hogy találta valahol.
2021. dec. 18. 17:37
 16/16 anonim válasza:
Jólvan 15-ös, ne igyál többet, így is megártott. :D
szept. 18. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!