Radics Peti hány éves?
Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 04:12
2/10 anonim válasza:
Az nem az. Radics Pali.
Vagy Puskás Peti.
3/10 anonim válasza:
Ketteske nem ismeri Radics Petit. :D Ne legyél alapműveletlen! :D Nézz utána YouTube-on. :D
4/10 anonim válasza:
Aki ismeri Radics Petit az nagyon művelt?
Hármaska , akkor te nagyon művelt vagy.
5/10 A kérdező kommentje:
Kaptam 4 választ egyikse jó.
2015. dec. 28. 19:21
6/10 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, hogy hány éves a jóember mert még nem monda el vagyis én a videóiban még nem hallottam. De biztos 20 felett van. Olyan 25 körül.
8/10 anonim válasza:
Radics 40, most volt szüonmipaja nagy buli vólt gecc xxxxDDDD
9/10 anonim válasza:
Valszeg ez maga a titokzatosság varázsa. Megszületett, iskola alsó-felső-közép, elvileg egyetemet is elvégezte. Majd elvileg talán kórházban dolgozott (bár az érdekelne, hogy most mentős, orvos vagy mifene volt). Közben ugye nem egyszer elmondta hogy itt-ott-amott dolgozott.
Olyan 25+-ra tippelném, bár lehet megkockáztatnám hogy 30 körül már bizony van.
10/10 anonim válasza:
Most ünnepelte a 120 éves születés napját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!