4/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert olvastam valahol hogy 8 évesen 70 kg volt, és leadott 25 kg-ot. Szóval akkor most 45 lenne? Mert szerintem nem néz ki annyinak.
2012. máj. 3. 21:53
5/7 anonim válasza:
Kérdező miylen pletykalapban olvastad? Mert azok ám nem mindig mondanak igazat. :) Bárki láthatja,hogy nem 45 kiló.. Minimum 50.
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy 8 évesen 70 kiló volt, 11 évesen meg mondjuk 83, és azóta lefogyott 25-öt, így most 58. De ezek a lapok képesek jó nagy baromságokat is írni...
7/7 anonim válasza:
Én úgy olvastam (ha már a pletykalap témánál vagyunk:))) hogy 80 kiló volt!! és abból 25 az 55, az pont reális. annyi lehet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!