Minden egyetemi gólyatáborban van vetkőzés?
18:00!
Hát, hogy őszinte legyek, lesz@rtam, hogy mit fognak szólni.
Nem értem, miért nem lehet elfogadni, ha valaki pl. nem iszik. Amúgy két csaj csinálta, mindkettő most csoporttársam. Az egyik osztálytársam volt középsuliban is.
De nem is vártam tőlük mást, nagyon kétszínűek.
Hú, nagyon elszaporodtak ma a gólyatáboros kérdések! :D
Én fiú vagyok, de én se vetkőznék szívesen. 40 kiló fogyás után teljesen összeesett mindenem, lóg a bőrőm, meg a nemiszervemet se szeretném közszemlére tenni :S
El szeretnék menni, mert nem akarom, hogy kiközösítsenek már az elején, meg akkor nehezebb lenne az ismerkedés.
De ha elmegyek és nem csinálok meg semmi baromságot akkor meg azért néznek ki, nem? Azt se akarom, hogy rólam dumáljanak, hogy milyen béna vagyok...
Mindenképp érdemes elmenned. Nagyon jól jön pár ismeretség az elején.
Van ahol van ilyen vetkőzős dolog, van ahol nincs. De semmit sem kötelező megtenni. Lehet pár részeg barom beszól majd amiért nem követed a csűrhét, de nem kell foglalkozni velük, az ilyenek úgysem lesznek sokáig évfolyamtársaid. Megbukdácsolnak pár tárgyból az ilyen szerencsétlenek.
Most lehet lepontozni vagy bármi lesz@arom de az ilyen lugnyák miatt mint az utolsó , na az ilyenek miatt tolyok hogy mi lesz ha a paimra rá mászik egy rohadt rib@nc.
Sajnos vannak ilyen kis kur*áák de hát ez van .. Csak annyit mondok hogy az iylenekk aki beirja h kilenc pasi végig ment rajta úgy vágnám le fűrésszel a fejét hogy egy cseppnyi lelki ismeret furdalásom sem lenne .. nah ennyi ..
én nem lennék rá büszke ..
Amúgy most komolyan az ilyen gólyatáborokban mint pl a fősulis gólyatáborok ott ilyen vetkőzések vannak meg szex? mert akkor most téll tolyhatok hogy mit csinál a pasim .. :S
És ott nincsen tanár aki felügyele a diákokat ?
tök gáz ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!