Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minden egyetemi gólyatáborban...

Minden egyetemi gólyatáborban van vetkőzés?

Figyelt kérdés
Csak mert nekem eléggé lógnak a melleim(30kg-ot fogytam)ráadásul még kicsik is,és nem szeretném h megalázzanak...
2010. jún. 3. 17:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Ha azt mondod hogy ne vetkőzöl nem vetkőzöl ennyi:) A miénkről amúgy én pont lemaradtam:D
2010. jún. 3. 17:28
 2/32 anonim ***** válasza:
95%
A gólyatáborban mint mindenhol az van, amit hagysz,hogy legyen. nehogy már valaki olyat akarjon csináltatni velem amit nem akarok. Nem sikerülne neki.
2010. jún. 3. 17:28
 3/32 anonim ***** válasza:
95%

A gólyatábor arról szól, hogy annyit iszol, amennyit már nem bírsz, és ahogy előttem is mondták, hogy mindent megteszel, amit nem szégyellsz.

Én nem vetkőztem és nem is ittam. Talán én voltam az egyetlen. :D

2010. jún. 3. 17:31
 4/32 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem akarod, biztosan megértik, hogy nem kell.

Minket középsulis gólyatáborban is nagyon szivattak már kb 5-6 éve, de nem felejtettem el azóta sem egy-két arcot, szóval lesz még bosszú :)

2010. jún. 3. 17:32
 5/32 anonim ***** válasza:
94%

Hűha. Semmiképp ne engedd, hogy megalázzanak. A személyiségi jogaidat még egy gólyatáborban sem tiporhatják sárba.

Ha ennyire félsz tőle, akkor meg miért akarsz elmenni?

Én nem voltam gólyatáborban, de úgy tudom, semmi vetkőzés nem volt, csak ivás.

2010. jún. 3. 17:35
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
Persze mindenhol kb. ez megy, de ha nem akarsz, azt mondod nem és kész. Kényszeríteni nem kényszeríthetnek és annyi.
2010. jún. 3. 17:36
 7/32 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon sokan ezért nem mennek el a gólyatáborba...
2010. jún. 3. 17:41
 8/32 anonim ***** válasza:
82%
Agólyatábor jó buli. Hapedig valaki nem elég nagy arra, hogy megmondja, hogy eddig és ne tovább, az nem tudom mit keres az egyetemen.
2010. jún. 3. 17:42
 9/32 A kérdező kommentje:
szval ha aztmondom h nem,akkor nem erőlködnek tovább vagy nem fognak lejáratni?
2010. jún. 3. 17:46
 10/32 anonim ***** válasza:
92%
Azért hívják "gólya" és nem "koncentrációs" tábornak:)
2010. jún. 3. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!