Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minden egyetemi gólyatáborban...

Minden egyetemi gólyatáborban van vetkőzés?

Figyelt kérdés
Csak mert nekem eléggé lógnak a melleim(30kg-ot fogytam)ráadásul még kicsik is,és nem szeretném h megalázzanak...
2010. jún. 3. 17:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk nem vetkőzéses feladat volt, de sok csapatmunka volt, tehát ha egy elrontotta vagy nem csinálta, akkor az egész csapat szívott, tehát én lemondtam a magam "erkölcseiről" és volt amit megcsináltam, mert nem akartam hogy pikkeljenek rám a bűntetés miatt. De volt hogy más sem akarta csinálni a csapatból, és úgy nem volt gáz, de ehhez szerencse is kell. Legtöbben benne vannak a buliban. Ha visszaforgathatnám az időt nem mennék el. Mi akik nem csinéltunk meg pár dolgot, megkaptuk, hogy minek jöttünk el, és mégis mire számítottunk. Végülis igazuk volt. Ez volt tavaly.
2010. jún. 3. 17:50
 12/32 A kérdező kommentje:
utolsó: melyik gólyatáborban voltál?
2010. jún. 3. 17:52
 13/32 anonim ***** válasza:
89%
Szent István Egyetem
2010. jún. 3. 17:53
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
Olyanról is hallottam, ahol szabályosan prostikká aláztak meztelenre vetkőztetett lányokat. Előbb GINÁ-t itattak velük. Olyan is volt közöttük, aki "szégyenszemre" még szűz volt. Rendőrségi feljelentés lett belőle. Ha nem akarsz, ne vetkőzz, nem vagy prosti. Ha nagyon erősködnek, hagyd ott az egészet. A Gólyatábor nem azért van, hogy orgiákat és drogos bulikat rendezzenek egyesek.
2010. jún. 3. 17:54
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a miénkre nem mentem el, de ahogy hallottam, volt vetkőzés a mi karunkon is, meg a bölcsészkaron is...
2010. jún. 3. 17:55
 16/32 anonim ***** válasza:
92%
Én megmondtam, hogy nem fogok inni (gyógyszert is szedtem, stb.) erre beleöntötték az üdítőmbe a piát... Na akkor mentem haza.
2010. jún. 3. 17:57
 17/32 anonim ***** válasza:
91%
Most jut eszembe, hogy hallottam én is egy gázos sztorit a Pécsi egyetem gólyatáboráról, ahol lányokat aláztak meg. de abból is rendőrségi ügy lett.
2010. jún. 3. 17:59
 18/32 A kérdező kommentje:

Van itt köztetek olyan aki PTE-BTK-s?

Ott miket csinálnak?

2010. jún. 3. 17:59
 19/32 anonim ***** válasza:
35%

"Én megmondtam, hogy nem fogok inni (gyógyszert is szedtem, stb.) erre beleöntötték az üdítőmbe a piát... Na akkor mentem haza."

És nem volt gáz? Vagy nem érdekelt mások véleménye? Csak azért mert én nyuszi lettem volna megtenni.

2010. jún. 3. 18:00
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk teljesen rendben volt ilyen szempontból: voltak érdekes dolgok, de senkit nem kényszerítettek semmire. Persze ha semmire nem vagy hajlandó(valaki cukorkák lisztből való kihalászására mondott nemet mert jujj, lisztes lesz az arca...), akkor azért furcsán néznek rád. Eleve az elején meg is kérdezték például hogy ki az aki nem iszik alkoholt. A lényeg szerintem az hogy gondold meg amit csinálsz: amire nem szívesen emlékeznél vissza arra mondj egyszerűen nemet!
2010. jún. 3. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!