Zavarna titeket ha azt látnátok hogy valaki sört iszik a buszmegállóban?
Az nem tud zavarni, mert engem nem érint. Az se zavar, ha egy hatalmas területű megállóban szélirányt figyelembe véve kellőképp elhúzódik, és úgy gyújt rá.
Az viszont arcátlanság, amikor szakadó esőben az esőbeállóba (vagy akármi más védett helyre) behúzódó emberek közt gyújt rá valami tahó, mert így cinkosan végignéz, aztán úgy ítéli meg ezek közt úgyse fog senki visszaszólni...
10.
Ezt a gyerek előtt ivást én sem értem. Nekem 4 éves kislányom van. Simán iszom a szeme láttára sört, pálinkát. És?
Én felnőtt vagyok, nekem lehet, neki nem. Egy csomó más dolgot is csinálok, főzök, lobogó vízbe nokedlit szaggatok, éles késsel húst vágok, csillárt szerelek fel, autót vezetek stb. amit ő nem tehet, mert gyerek még.
Ha boltba mennek Anyával, simán szól ha elmennek a pult előtt: Anya, vegyünk Apának sört!
Azért mert téged nem zavar, már mást sem zavarhat?
#magyar
Itt végig járt a Karácsonyt átjáró szeretet és a Magyar Közöny. Ha a kedvenc színed a kék, akkor is le lennél pontozva. Ha azt mondod, hogy mindkettő zavar, ha azt mondod, egyik sem zavar, ha azt mondod, hogy csak az egyik zavar, ha azt mondod, hogy a sörivótól szexuálisan beindulsz és elkezdesz maszturbálni...
Bármit írsz lepontoznak. Mert ez a kérdés megosztó.
Nem azt kérdezi, hogy zavar-e, hanem azt, hogy egyet értesz-e valakivel.
Tovább megyek: A valódi kérdés: zavar-e, ha lepontoznak? :)
Még tovább megyek: nincs is valódi kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!