Az öregek miért szeretnek hallgatózni a buszon meg a buszmegállóban, nincs jobb dolguk?
Tegnap szakítottunk barátommal (első szerelem) és ki voltam, nagyon.. felhívtam, hogy találkozzunk... és vártuk a buszt, közben beszélgettünk... a mellettünk álló öreg néninek már tágra nyílt a szeme, annyira hallgatózott...Meg, ha mondtunk olyat is, ami nekünk természetes (pl a szex) akkor már az összes rondán nézett ránk. Pedig normálisan elbeszélgettünk, ne hangoskodtunk meg semmi...:/
18/L
Én nem vagyok öreg de én is fülelnék ha mellettem beszélnétek ki a szexuális életetek.
Örüljetek hogy minden idős analóg és nem digitális, különben mobillal felvenné az egészet és mennétek a youtubera.
nincs. majd ha öreg leszel, megtudod.
igaz én nem lennék kíváncsi mások szexuális életére, akkor se ha normál hangerőn beszélik ki nyilvános helyen
Hát talán ezt négyszemközt kellett volna.
A legtöbb embernek hidd el ugyanolyan fontos a szex, de én egy felnőtt nőt/férfit se hallottam, vagy házaspárt a buszon, vonaton, akárhol részletesen kitárgyalni a szexuális életüket.
Ennyi sütnivalód neked is lehetne, hogy ezek a témák nem olyan helyre valók, ahol sok ember vesz körül, te meg elvárod, hogy mások süketek legyenek.
Nálam akkor verték ki a biztosítékot,amikor a nagymamámmal beszélgettem a kórházba,jó me4sszire vidékre leutaztunk,hogy vele lehessünk.Erre a mellettünk ülő beteg belekotyogott a mondanivalóm közepébe,hogy beszéljek hangosabban,mert ő nem hallja.Azt hittem,a pofám leszakad,majdnem sírtam.hihetetlen,hogy mennyire nem tudnak egymásra tekintettel lenni az emberek.A nagymamám rossz állapotban volt,örültem,hogy láthattam erre képes így belerondítani.
Amúgy a vén papák és mamák többnyire ilyen dilinyósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!