Van már Szulejmán. Ti örülnétek esetleg, ha inkább egy magyar hősről látnátok hétről hétre egy sorozatot?
"Igen, örülnék, de nem egy ilyen háremháborúról szólót."
PACSI!
Mindenféleképpen! Habár nehéz lenne, olyat csinálni, ami mindenkinek tetszene, sajnos nincsen ma Magyarországon, akkora értelmiségi közösség, aminek értelme lenne filmet gyártani, a Szulejmánt nem nevezném filmnek/sorozatnak, rengeteg pontatlanság, részrehajlóság stb. stb, habár nagyon jól visszaadja a kor hangulatát, az emberek gondolkodásmódját.
Nekem különösen tetszene egy olyan filmsorozat, ami egy-egy magyar híres ember életét mutatná be, akár epizodónként is változhat a főszereplő személye (Tehát mondjuk az első epizódban Petőfi élete, másodikban Kossuthé...)
Még ha sikerülne is úgy megcsinálni, hogy a fiatalabb korosztályt is érdekelje, akkor két legyet is ütnénk egy csapásra
-Pluszba növekedne az általános műveltség, sőt a kevésbé okosabbaknak még segíthet is egy-egy ember életrajzának megtanulásában.
-Akár még más országoknak is eladhatjuk...
+Ahogy az előző válaszoló írta..
Először én is hatalmas lelkesedéssel vártam a sorozatot, az első pár rész még egész nézhető volt..de a mostaniak...rosszabbak mint a marichuy féle borzadályok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!