Van már Szulejmán. Ti örülnétek esetleg, ha inkább egy magyar hősről látnátok hétről hétre egy sorozatot?
"Habár nehéz lenne, olyat csinálni, ami mindenkinek tetszene, sajnos nincsen ma Magyarországon, akkora értelmiségi közösség, aminek értelme lenne filmet gyártani,"
Hát ezzel nagyon megsértetted a magyar embereket.
A kérdezőnek mondanám, hogy érdekesek a filmek, de könyvben olvasni egy komolyabb élmény. A filmben nem is tudnak annyi mindent megjeleníteni, mint a könyvben.
Ha valamit előbb könyvben olvasol el, a filmmel szinte mindig egy kis hiányérzeted lesz.
Olvasd el az Egri csillagokat, A koppányi Aga Testamentumát, A fekete várost, A kőszívű embert, a Pacsirtát, A Hannibál Tanár Urat és sok más filmet. Könyvben mind jobb volt annak ellenére, hogy a filmek is jók.
"Habár nehéz lenne, olyat csinálni, ami mindenkinek tetszene, sajnos nincsen ma Magyarországon, akkora értelmiségi közösség, aminek értelme lenne filmet gyártani,"
"Hát ezzel nagyon megsértetted a magyar embereket."
Sajnálom, kedves válaszoló, de ez az igazság.
Az értelmiségi közösség jó része nem néz már tévét.
Most van egy sorozat a Duna World-on szerdánként, bár már lehet vége van, A 2. magyar hadseregnél a Don kanyarnál.A túlélők mondják el, mi történt ott és mi az igazság, sokszor nem bírtam ki könnyek nélkül.Szerintem ilyen egy minőségi műsor, amiből jobban lehet tanulni, mint a történelem könyvekből.
Egyébként youtube-n fent van az összes rész, aki meg akarja nézni.
Hú az igen jó sorozat, azt én is megnéztem. Igazából alig hittem el amikor megláttam, hogy ilyen dokumentumfilmet is leadnak egy magyar tévében.
A kérdésedre válaszolva örülnék egy ilyen filmnek. Részemről Hunyadi János, Kinizsi Pál, esetleg Mátyás életéről néznék ilyen sorozatot. Vagy filmet.
Amúgy nem rég volt a tévében a Hídember. Bár szerintem Eperjes alakítása borzalmas volt. Pontosan azt a stílust vette fel Széchenyi karakterének megformálásához, mint a Hippolytban a lakáj eljátszásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!