Tényleg ennyire gáz, hogy kedvelem a romákat és a roma kultúrát?
Figyelt kérdés
Eddig nem mertem felvállalni, de most egyaránt kérdezném mindkét felet, úgyhogy bátran roma és nem roma válasz is jöhet. Az egész a roma gasztronómiával kezdődött, szeretek főzni, és táncolni is, és része volt az egésznek, hogy bizony erről is tanuljak, és tökre tetszett a roma tánc is, amivel próbálkoztam, csak hát nem olyan fürge a lábam hozzá, de attól még jó az. Kérlek benneteket, a káromkodást és hasonlókat kerüljük már, tartsuk be a netikettet, ne bántsuk egymást :)2017. dec. 21. 00:05
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én alapból néptáncos vagyok, családi örökség, és a néptáncnak az is része az én felfogásom szerint, hogy a hazánkban élő népek táncát is megtanuljuk. Természetesen nem azt mondom, hogy minden cigány tökéletes és rózsaszín ködben élek - sajnos van rossz is bennük, ugyanúgy, ahogy magyarban is. Én azt az elvet vallom, hogy kedves vagyok azzal, aki nem árt nekem, én személy szerint örülnék neki, ha az emberek közelednének egymás felé az országban széthúzás helyett - nem baltával meg hasonlókkal, inkább szép szóval. Úgyis annyi a depis ember, nem lenne jobb egy kicsit, ha inkább összefognánk? Természetesen nincs bajom azzal se, ha valakinek más a véleménye, különböző élet van mindenki háta mögött, de érdekelt, mások mit gondolnak, köszönöm a válaszokat.
2017. dec. 21. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!