A magyarok fehér emberek?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindigis kényelmetlenül éreztem azt, hogy engem "fehér ember"-nek azonosítsanak.
Barna bőröm, fekete szemem és sötétbarna hajam van, az őseim valószínűleg méginkább így néztek ki, mert több időt töltöttek a napon a mezőkön dolgozva.
Valószínűleg vannak dél-európai, közel-keleti, és cigány őseim, én inkább kreolnak azonosítom magam, nem sok hasonlóságot érzek a német meg skandináv "árjákkal", se kinézetre, se kultúrában, viszont itt Magyarországon általában mindenkivel jól kijövök, cigányokkal, románokkal, szerbekkel is.
Igen, fehér emberek.
Egyébként az,hogy "fehér ember", nem csak a skandináv típusú európaiakat jelenti, hanem az olaszokat, portugálokat,spanyolokat is, akik közül elég sok a barnább színű, sötét hajú, barna szemű emberek.
A fehér ember kifejezés nem csak bőrszínt jelöl,hanem antropológiát is.
A cigányok meg az arabok egyáltalán nem fehérek.
általában háromfajta ember rassz különböztetnek meg
fehérek
ebben benne van az argentítól kezdve az arabon át mindenki
feketék
és ázsiaiak
ezen kívül még az eszkimókat veszik külön és részben az indiaiakat
de az emberek 90%a ebbe a háromba fehér-fekete-ázsiai rassz tartozik.
a magyarok meg ebből a fehérbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!