Ti mit gondoltok a Valerian filmről?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik a film, és aki látta, az mit szólt hozzá először?2017. dec. 16. 22:18
1/5 anonim válasza:
Moziban néztem meg, és ma már sajnálom, hogy erre költöttem pénzt.
Nagyon gyenge film. A látvány nem lenne rossz ha nem arról szólna, hogy 2 bugyuta főszereplő akik rossz színészi játékkal próbálják a maguk szerelmi játékaikat összehozni. Még az énekesnő is gyenge volt benne. Pedig az alap sztori nem lenne rossz ha kivesszük belőle, hogy a srác állandóan a csajt akarja behálózni.
Én olyan erős B kategóriás filmnek nevezném. Az ilyen filmekre mondják, hogy nem baj ha kimarad az életedből.
2/5 anonim válasza:
Nekem alapjában véve tetszett volna... Egy bajom volt vele, de az nagyon! A főszereplő srác olyan szinten irritált ezzel az önimádó, és tenyérbemászó stílusáv, hogy én komolyan azért szurkoltam, hogy a csajszi hajtsa már el végre a búsba!
3/5 anonim válasza:
A sztori jó lett volna, a látvány zseniális, de a két fiatal főszereplő annyira irritáló volt, hogy borzalom. Nagyképű tinik. Normális, felnőtt színészekkel jó film lett volna.
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom.
Bár én pár dolgot nem értettem.
Az elején ezt a két világ között ugrálnak...
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem ez is nagyon tetszett benne...
2017. dec. 17. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!