Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni? Már mindent...

Mit lehet tenni? Már mindent megpróbáltunk! De minden nap ez van a házunkban:

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 2. 19:15
1 2
 11/18 anonim válasza:

jézusom. ezen mi segíthet?:/

nem iagz..másokat ezzel zavar...:O nap mint nap. sjanálom a lakosokat:(

2010. jún. 6. 15:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljatok meg írni a Naplónak, v 21. századnak, v Az este c. műsornak, valamelyik kereskedelmi tv-nek, hogy csináljanak riportot a hatóságok tehetetlenségéről és nemtörődömségéről, higgyétek el: jól tálalva azonnal ráugranak, és a !! Média/Nyilvánosság Nyomására !! lesz majd megoldás. Küldjétek át nekik ezt a videót, biztos leesik az álluk, és kimennek riportot csinálni. (Tvritko, remélem jól írtam a nevét)
2010. jún. 6. 16:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Én hibám:

Vujity Tvrtko

helyesen

2010. jún. 6. 16:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyet értek 16:41-essel :) Szerintem ez a legjobb megoldás. Esetleg napilapoknak írnátok és a cikkbe beleírnák, hogy ha valaki jogilag tud segíteni szóljon. Valami ilyesmit javasolnék. A gyilkosságot nem...
2010. jún. 6. 20:13
 15/18 anonim válasza:
16-41 a tuti valasz,egyepkent elkepeszto a helyzet!
2010. jún. 6. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Na feltöltöttem a videótokat a Napló site-ra, aztán majd kiderül, lesz-e belőle riport, ha ráharapnak, észre fogjátok venni.

Kitartás.

Elküldhetitek másnak is, minél több, annál jobb!

2010. jún. 6. 22:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát ez elképesztő! Amit ez a személy művel!

Hálát adok a drága Istennek amiért nem én élek ott mert már most potenciális prédát látok benne és tuti levadásznám!

Nálam az verte ki a biztosítékot (csak így stílusosan:)) hogy lekapcsolja a villanyórát. Na most ha nekem elfoglaltságom van erre ő nekem keresztbe tesz az áramszünettel én nyomban felnégyelem.

Egyébként ahogy olvastam nő. Ha késsel is jön meg bolond is akkor se nagy szám, leverem a francba a sz.ukát.

Belegondoltam, hogy ha mi panelban laknánk vagy ilyen lépcsőházban és anyámnak rettegve kellene hazajönnie hát én puszta kézzel tépném ketté a nőt.

Nem bírom a tiszteletlenséget. És nem azért mert erőszakos vagyok. Csak dühít, hogy Magyarországon ez megy! Itt az élő példa, hogy az ember ha akar se tud semmit elintézni törvényesen.

Ennyi család ha csak kis pénzt szed is össze simán fel lehet bérelni valakit és az egész bandát eltakarítja nektek.

Szörnyű lehet. Ha csak belegondolok, hogy szeretteim nem jöhetnek-mehetnek nyugodtan a házban... sőt! Otthon sem maradhatnak mert mi van ha rájuk tör. Vagy éjjel ha épp távol lennék...

Én a második-harmadik ilyen őrült nap után lelöktem volna a lépcsőn azt a beteg állatot. Gondolom felületes nyomozás lett volna, eddig se tettek semmit. Simán elkönyvelték volna balesetnek senkit sem érdekelt volna siettek volna haza kajálni.

Remélem bekerül a tvbe én is a fókuszt, naplót ilyesmit tudtam volna tanácsolni.

2010. jún. 7. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Megdöbbenve hallgattam végig...van valami változás az ügyben? Nagyon kíváncsi vagyok.
2010. jún. 11. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!