A Magyar nok miert ilyen elfogadok a migracioval szemben? Mi van veletek?
És még tagadják az evolúciót, itt a bizonyíték hogy az ember a majomtól származik, a csimpánzoknál is hasonló a helyzet, ha egy csimpánz egy másik csimpánzcsapat territóriumába téved, akkor azt ők szó szerint halálra verik.
Azok is akik ennyire ellenzik a migrációt, ők is ilyen ösztön miatt gyűlölik a migránsokat annyira.
Amúgy annyira képmutató mindenki, mert ha több ezer km-re történik háború, éhezés, szenvedés, akkor mindenki milyen empatikus hogy jaj szegény ott élő embereknek mennyire rossz blablabla, de ha meg lehetőség lenne segíteni rajtuk, akkor mindenki habzó pofával, foggal-körömmel ellenkezik mint egy veszett kutya, hogy takarodjanak mit képzelnek hogy bejönnek...
Tehát valójában az emberek magasról leszarják hogy embertársaik szenvednek, csak a saját jólétük maradjon meg.
Undorító, remélem minél hamarabb kihalunk...
Fúj, szerintem is undorító, hogy egyesek milyen empatikusak! Mennyivel jobb lenne, ha gondolkodás nélkül beszopnák a propagandát, és zsigerből utálnának mindenkit.
Egyébként meg mutass már nekem egyetlen olyan nőt, akit egy migráns erőszakolt meg. Sajnos az a helyzet, hogy a magyar nőket a magyar férfiak zaklatják, bántalmazzák, erőszakolják meg tömegesen. Egy magyar nőre a statisztikák szerint sokkal nagyobb veszélyt jelent a saját apja, pasija, főnöke, mint a bevándorlók.
76% rád saját magad jelented a legnagyobb veszélyt.
Beszopattak rendesen valahol...
Az egész ismerősi körömből egy nőnemű egyént ismerek aki elfogadja.
Aztán lehet csak a családom és a barátaim különösen rasszisták, nem tudom :D
1. Exogámia
2. Majomszeretet
3. Egyenlősdi
A nőkre különösképp jellemző, hogy az igazságosságot tévesen azonosítják az egyenlőséggel, konkrétabban mondva a matematikai egyenlőséggel, avagy az osztó igazság szemléletével.
Ha végignéztük a Migszol és más hasonló Facebook-csoportok hozzászólásait, akkor láthattuk, hogy a bevándorlók megjelenése valóságos hisztériát váltott ki számos nő körében. Csöpögős, nyálas ömlengéseknek lehettünk a szemtanúi. Ilyesféléknek:
„Ó, de aranyos volt Ahmed.”
„Ó mennyire sírtam, mikor Oszama végleg elment.”
„Soha nem fogom tudni elfelejteni Ali őszinte szemeit”.
„Abdul megváltoztatta az életemet.”
– Én meg fogtam a fejem, hogy ez mégis micsoda. Meghibbantak ezek a nők?
Ennyire buta és naiv hogy lehet valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!