Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz lenne ha...

Szerintetek gáz lenne ha csinálnék magamrol egy facebook oldalt?

Figyelt kérdés
Elégé gáz vagy egoista lenne ??

2017. nov. 17. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Van Facebook profilod, nem? Akkor tessék, már oldalad is van.

Minden felhasználónak van profilja, ami róla szól, ez az egész oldal lényege.

Vagy hogy gondoltad, csinálsz plusz egy oldalt, ahova mindenféle érdekességet, gyerekkori sztorikat, ilyesmiket raksz ki magadról, vagy mi? :D

2017. nov. 17. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekelne bárkit is?
2017. nov. 17. 23:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Aha ugy gondoltam 😂
2017. nov. 17. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha valami béna netceleb akarsz lenni, akkor az az idősebbek szemében (itt üzenem) nagyon gáz.

Én pl soha nem vennék fel az a saját cégemhez dolgozni ilyesmiket mint bartus cintia... az internet pedig mindent megőriz!

Ha 4-5 év múlva cikinek tartod majd és rájössz, hogy mekkora über baromság volt, hiába törlöd... hiszen róluk is cikkeznek honlapok stb. Megtalálható leszel. Rengetegszer hallottam, hogy a főnökök csekkolják az adott embereket a fb-on meg az interneten még mielőtt felvennék őket, és ha kompromitáló tartalmat találnak, akkor nem veszik fel, nehogy rossz színben tüntesse fel őket. Persze nem mindegy, hogy minek jelentkezik egy ember, egy árufeltöltőnek biztos felvennék, de valami személyesebb kapcsolatot igénylő munkakörbe már nem.

Ha viszont van valami egyediséged ami miatt reklámoznád magad, pl sport, kreativitás (festés, rajz, írás) akkor nyugodtan, valahogyan be kell futni a tehetségeknek.

De könyörgöm ne nyomogass slimet egy külön fb oldalon :D

2017. nov. 17. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!