Ha csinálnék egy woodoo babát magamról és megmasszíroznám azt érezném?
Figyelt kérdés
2017. jún. 9. 23:17
3/10 anonim válasza:
Hát ha így lenne, az én woodoomnak lenne már egy kartondoboz háza, modern bútorokkal, és pénzfával! :)
4/10 anonim válasza:
Most elgondolkodtam, lehetséges nem kartondobozból kéne woodoobabaházat gyártani, mert még a végén tényleg egy kartondobozban kötök ki! :D
6/10 anonim válasza:
Ha előtte beledugod valamidet, akkor igen, éreznéd.
8/10 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki, az ilyesmi kísérleti úton is eldönthető, és akkor rájössz. Ha mégsem múltak el tőle a csomók a hátadból, akkor fordulj képzett gyógymasszőrhöz!
9/10 anonim válasza:
Ha a wooodooo babád hátával massziroznád hátadad, biztosan éreznéd, sőt, lehet jó érzést eredményezne!
10/10 anonim válasza:
Igen, éreznéd, a masszőrök is érzik, amikor masszíroznak valakit (szerencsére).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!