Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki lenne ha magamrol csinálnék közvélemény kutatást?
és egy átlagos kulsejű csaj vagyok , se nem szép se nem csúny , szerintem , arra gondoltam , hogy nagyvárosban egy délután csinálok a parkban a fiatal fiuk közt egy kutatást , megkérem őket hogy egy kis cetlire írják fel hogy szerintük 100 as skálán hányas vagyok , mi az ami tetszik és mi az ami nem tetszik nekik rajtam , majd összehajtva adják ide,
így pasi szemmel látnám magam , és mivel ismeretlenek remélem őszinték is lennének , nos 19/L
Nem jó, feküdj is le mindegyikkel, és utána rangsoroljanak.
Úgy valóban pasi szemmel látnád magad
Tegyél ide be egy képet és mi szívesen pontozunk téged.
Nem kell ehhez lemenned a parkba.
A cikin jócskán túlmutat, amiről beszélsz. Kinek szól az értékelés? Magadnak, vagy úgymond referencia, hogy 50 megkérdezettből mennyinek tetszettél? Mindenkinek akarsz egy kicsit tetszeni, vagy pár pasinak nagyon?? Mivel te vagy a kérdező, ezért nem lesznek rá objektív válaszok, idegennek lehet azt mondanák - "szia, szerinted hogy néz ki az a lány?" kérdésre - hogy ló pofád van és nagy az orrod, neked viszont azt mondják hogy tök helyes vagy, stb.. Tehát hiteles eredmény valószínűleg nem születne!
Lehetőségek is vannak benne, mint az önbizalmad növelése, bátorságpróba és időtöltés...
nem akarok képet linkelni , szeretek arctalan maradni ilyen oldalon, lehet a haverjai is látják , az viszont ahol csinálnám egy vidéki kisváros csak az osztályommal megyünk tanfolyamra egy hétre , így tuti nem tudja meg ismerős és nem lesz ciki :)
ja és azért adnák ide összehajtott kis lapocskán az értékelést hogy objektívek legyenek , és ne a szemebe keljen mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!