Ha emo szeretnék lenni muszáj a hajam is olyanra vágatni?
Tudom hogy ez egy életérzés nem pedig stílus, igazából minden megvan ami kell ahhoz hogy közéjük tudjak tartozni csak a haj nem. Muszáj olyanra vágatni?
(Akik csak offolni szeretnének az emosággal kapcsolatban, kérem ne írjanak semmit)
Nem tudom, hogy ez szükséges-e, nekem olyan hajam volt, sőt még mindig olyasmi, de már nem vagyok emo.
Az az igazság, hogy beszélhetünk itt életérzésről, csak az a baj ezzel, hogy a régiek sem értették ezt teljesen. Amikor például kitettük az xXx jelet a nevünk elé, annak konkrét jelentése volt, mások meg gondolom csak pózerkedtek vele.
Az emo a 2000-es évek fiataljainak a stílusa volt, szerencsésnek tartom magam, hogy részese lehettem annak a korszaknak, mert érdekes volt. Nem tudom, hogy a mai fiatalok mennyire fogják tovább vinni az örökségünket, de remélem, hogy nem hoznak ránk szégyent.
Üdv,
Egy ex-emo.
Kedves Bálint!
Próbálkozni természetesen lehet. Majd kiderül, hogy ez a te stílusod-e vagy sem.
Még valami, ezt neked is, és a Kérdezőnek is mondom: semmiképpen se vagdossátok magatokat, (sajnos sokan az emo-k jellemzőjének tartották ezt) és ne legyetek szomorúak. Az emo (is) felismeri, hogy a világban van rossz, de nem szabad feladni, sem pedig elszomorodni.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!