Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek az arab férfiak?

Milyenek az arab férfiak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 20:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
nem hosszú a kolbász...kicsi és nem tudják használni
2010. aug. 22. 14:15
 12/22 anonim válasza:
73%
én 3 éve ismerem a férjemet aki ARAB! és van egy gyönyörü 18 hós kisfiunk, és nem csak mint a gyermekünk anyját tisztel hanem mint nö is tisztel! nem kezel úgy mint egy kapca rongyot ,nem büdös és nem mindig csak azon jár az esze! soha nem kiabált velem mindent megad amit csak tud! tudom hogy soha nem tudna bántani, nagyon tisztel engem és a családom összes tagját! az a baj hogy sokan nagyon hamar elítélik őket jó nem azt mondom biztos van olyan arab is aki nem jó ember és mindenre képes hogy megkapja amit akar de én hál istennek nem ismerek ilyet! a férjem összes barátja nagyon rendes kedves ember! sokat számít az is hogy milyen nevelést kapták és hogy milyen vallásuak ( a férjem keresztény!) összegezve a dolgokat én nagyon szerencsésnek érzem magam és hálás vagyok a sorsnak hogy megismertem öt!
2010. nov. 11. 13:37
 13/22 emlya ***** válasza:
46%
IMÁDNIVALÓAK!!!! Kedvesek, vendégszeretőek, és legtöbbjük ápolt!!!! Kicsit rámenőek, de ez érthető, hogy azt szeretnék, hogy az ő boltjukba menjen be a turista, hiszen 20-30 ezer forintnak megfelelő fontot keresnek havonta. Kell nekik a pénz. De nem erőszakosak és nem csak dugni akarnak, hiszen a barátom is megértette a nemet, de ettől függetlenül ugyanolyan volt mint előtte.
2010. dec. 27. 04:43
 14/22 anonim válasza:
52%
nem szabadna általánosítani. mi az hogy barnák? meg büdösek? gusztustalanok? inkább az akik ezeket írták. nézzetek szét budapesten van egy csomó büdös gusztustalan alkoholista senkiházi ember. nézzetek magatokba! Annamária
2011. márc. 23. 08:41
 15/22 sylsyke válasza:
63%
Megnézném én azt, hogy mennyire tiszta, ápolt, aki azt írta az arabokról, hogy büdösek és gusztustalanok.Sokkal tisztábbak és ápoltak a magyar férfiaknál.Sok arab ismerősöm van és eddig egy ápolatlant nem láttam közöttük.
2011. ápr. 3. 01:14
 16/22 anonim ***** válasza:
36%
Mentalitás? Napi legalább ötszöri ima, előtte mindenkor komoly tisztálkodási szertartás, megrendíthetetlen hit, becsület és családcentrikusság. Jó, láttam már csalót, hazug és még alkoholista arabot is, de mégis az első típusból van a több. :)
2011. júl. 9. 17:47
 17/22 anonim ***** válasza:
62%

az araboknak a nagyrésze komoly valásos ember.

és ez ezekkel jár:

--nincs cigi - nincsenek barna undoritó fogak,és foytonos cigifüst szag. (helyette vizipipa,de az nem büdös stb.)

--nincs alkohol:)- nincs az hogy a pasi mindig részegen fetrend,és a gyerekeknek azt kell végignézni.

-- napi 5x ima,és előtte olyan 20 perces rituáis mosakodás szóval sokkal higénikusabbak mint egy európai!!!!!!!

--a korán határozottan eírja hogy a CSALÁD az első!

-- nem rendelik alá a nőket sem.. ez csak egy tévhit. a korán is csak azt írja hogy a nők bájait azért takarják el, mert a férfiak durvák.. gondoljunk csak arra h európai nőket elrabolják,kiviszik külföldre és muszáj kuuurvának lenniük....

--nagyon helyesek és temperapentumosak

--NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGY kolbászuk van ;)

-- az igaz.. hogy szexuáisan kicsit túlfűtöttek,de még mindig jobb,mintha nem állna fel nekik soha :)

-- nagyon viccesek s jófejek !

2011. aug. 11. 16:03
 18/22 anonim ***** válasza:
64%

Az arab srác, akivel jártam:

- nem cigizett, beleszívott de azt mondta k*rva sz@r, vízipipát nem is próbálta

- kollégiumi keretekben kb. normális alkoholfogyasztása volt, de végzés óta max alkalmanként iszik

- nem imádkozott soha (csak a szülei voltak vallásosak), fürdeni fürdött rendesen és illatos volt

- szerette a családját

- hát részemről jófej volt velem és a többi lánnyal, sőt, kissé papucs is, de hát minden ember más, magyarok közt is

- "nagyon helyesek és temperamentumosak" - pipa, bár a temperamentum az annyira nem

- "NAAAAAAGY kolbászuk van ;)" pipa

- hát nem igazán mondtam volna h túlfűtött, de ha kellett felállt :D

-- "nagyon viccesek s jófejek !" pipa

2011. aug. 11. 18:28
 19/22 anonim válasza:
59%

Nem minden arab muszlim.Vannak keresztények is.Ugyanúgy vannak magyar muszlimok is.

Olyanok mint az Európaiak.Vannak normális félék és vannak idióta félék is.De ez az európaiaknál is így van.

Vannak normális féle arab muszlimok de vannak sokkal lököttebb féle keresztény arabok.

Vannak nagyon tiszták és vannak koszosak.Úgy, mint az európaiaknál.

Tapasztalat.

2011. szept. 26. 21:46
 20/22 anonim válasza:
52%
A barátom arab (keresztény ) .Imádom, mert Kedves és figyelmes ....és az ágyban is tud teljesíteni Órákon keresztül !!!
2012. márc. 22. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!