Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szép nőknek a lábszaguk is...

A szép nőknek a lábszaguk is finom, illatos?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 18:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez igaz..,ezért kell lábszag elleni sprayt használni,ahogy irta ,helyesen egyik finom lábszagú hölgyválaszoló!:)
2010. máj. 26. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:
nem kell csinosnak lennie valakinak attól hogy ad magára ..
2010. máj. 26. 22:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen...,alapvető dolgokban biztos.
2010. máj. 26. 22:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nem használok lábsprét, de nekem semmilyen szaga nincs a lábamnak. Főleg azoknak, van, akiknek gyakran beleizzad a cipőbe, illetve lábgombások.
2010. máj. 27. 10:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Megsúgom, egy zárt cipőben, nylon harisnyában, ha az ember lába izzad, akkor a spray semmit nem fog használni! Az én lábam alapjáraton nem büdös, pedig izzad, de máshol sem vagyok büdös ha izzadok. Nem tartom magam ronda csajnak, de ez higiénia és egészség kérdése, nem csupán csinosságé. Mindennek ellenére, velem is előfordult, hogy egész éjszakás talpon lét után, nekem is beizzadt a lábam, és nem is volt "kellemes illata", pedig tavasszal illetve nyáron használok sprayt!
2010. máj. 27. 10:52
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

De azért valamelyeset enyhébb a lábszag[illatos már semmiképp!:)] még nylon harisnyában is,függetlenül attól,hogy megizzad a lábad,mintha nem használnál lábsprayt,sztem...:)

2010. máj. 27. 15:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát vannak bizonyos lábszagaromák amik kellemesek tudnak lenni! 🥰🥰🥰
2023. nov. 30. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!