A szép nőknek a lábszaguk is finom, illatos?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 18:33
1/17 sulfur válasza:
Igen. És kölniszagút finganak! nem is vesznek illatositót, csak sok babot esznek!
2/17 A kérdező kommentje:
Nah..,vegyük komolyan a kérdést!!=)
2010. máj. 26. 18:41
4/17 anonim válasza:
engem az emberek többsége csinosnak tart és lábsprét használok, mert szóval jót tesz a higiénémnek és jobban érzem magam. szóval az én lábszagom illatos:D de azért ne általánosíts...
5/17 anonim válasza:
Nem!
Lehet büdös a lábuk!Büdöset sz@rnak és a fingjuk is ugyan olyan büdös mint egy "átlagos" nőnek.Nekik is seggig ér a kezük és azzal törlik ki!(meg papírral:D:D)
Elég idiót@ ez a kérdés!
Mitől lennének másak a szép nők?
Elég sok esetben inkább hülyébb@k mint azok akik nem szépek.Tisztelet a kivételnek!
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és ne minősitsd a kérdésem utolsó!!!Pont ahogy irta a 19:10-es erre gondoltam én is,hogy egy csinos nő még erre is ad,hogy ne legyen büdi a lába!
2010. máj. 26. 20:22
7/17 A kérdező kommentje:
":( sajna nem"
Neked volt már rossz tapasztalatod?
2010. máj. 26. 21:10
8/17 anonim válasza:
Hát ez vicces sztereotípia....a lábszag nem a csinosságtól függ, hanem attól, hogy mennyire adsz a higiéniára.Ha cserélgeted a cipődet naponta, ha az évszaknak megfelelőt használsz, ha pamutzoknit hordasz, ha használsz púdert és esetleg még olyan készítményeket amik ápolnak(ezek elhagyhatók)akkor a lábad nem lesz büdös.De azért én bizony kétlem, hogy az a nő, aki csinos, de felveszi ezeket a műanyag cipőket nylonzoknival,annak ne legyen büdös a lába....
9/17 A kérdező kommentje:
Egy csinos nő,aki ad magára, nem vesz fel műanyag cipőt!:P
2010. máj. 26. 21:15
10/17 anonim válasza:
Az lehet, de a bőrcipőbe is beizzad a láb ezektől a nylon vackoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!