Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szidják az AAA autókeres...

Miért szidják az AAA autókereskedést?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatokra vagyok csak kíváncsi. Csak hallomás alapján ítélkezés nem érdekel. Köszönöm!
2017. szept. 10. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
2017. szept. 10. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

személyes tapasztalat, hogy hazudnak

telefonálnak, hogy ennyiért megvennék az autót, csak el kéne hozni bemutatni

patika állapotú autó, égbekiáltó baromságokat hoztak fel hibának, hogy alkudjanak, majd kitalálták, hogy az eredeti ár 40%-ért megveszik

persze én utaztam emiatt 50km-t oda+vissza

2017. szept. 10. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak beütöd őket a googleba és rányomsz a véleményekre jobb oldalt. Nyilván valamiért 1,9 ponton áll az 5-ből, a véleményeket elolvasva majd megtudod. ;)

Szemetek, nekem is van tapasztalatom velük.

2017. szept. 10. 10:10
 4/4 Koch Sándor válasza:

Bár a kérdés több hónapos, azért úgy gondoltam, hogy a frissen szerzett tapasztalataink megosztása nem lesz hiába való:

Kb. 3 hete előzetes egyeztetés után elvittük az autónkat az AAA Fóti kereskedésébe, ahol -most már úgy gondoljuk, hogy szerencsére - nem tudtak egy általunk elképzelt, fiatal autót ajánlani, így a sajátunkat sem tudtuk ott hagyni. Nem akartunk autó nélkül maradni. Az általuk kínált vételár nem volt túl magas, de még éppen elfogadható lett volna.

Mostanra vásároltunk egy másik autót, így a régit meghirdettük, melyre az AAA rögtön jelentkezett is, hogy megvennék. Gondoltunk,hogy ha megadják az általuk korábban kínált árat, akkor legyen, eladjuk az autónkat ennyiért. Telefonon közölték, hogy egyeztettek a kollégákkal, ha még aznap bevisszük az autót -mivel az állapotában nem történt semmiféle változás,- megadják érte az általuk eredetileg ajánlott összeget. Ennek tudatában mentünk oda, ahol némi várakoztatás után közölték, hogy csak 20%-al kevesebbet tudnak fizetni az autónkért.Megkérdeztük: Akkor miért ígérték meg telefonon, hogy az eredetileg ajánlott árat fizetik? Válasz: Hát ez egy jó kérdés. Ezért autóztunk több, mint 50 km-et, átvertek, majd megvonták a vállukat. Amíg ott voltunk, más ügyféllel is volt komoly vitájuk, de úgy látszik, minden lepereg róluk. Valóban nem találkoztunk egyetlen magyar anyanyelvű kollégával sem. Mindenkinek ajánlom, hogy messzire kerülje el Őket, egy inkorrekt, hazug banda az egész társaság!

2018. febr. 15. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!