Kolis dilemma, ti mit tennének?
Figyelt kérdés
Szeptember elsején lehetett beköltözni egyetemi koliba (egyházi). Be is költöztem az egyik barátnőmmel, akivel szobatársak leszünk. A szoba négyágyas, és elég kicsi, de ezzel tisztában voltam, mert tavaly is ugyanebben a szobában voltam. Le is cetliztem az ágyat még májusban, hogy szeptemberben tuti az legyen az enyém. Elsején beköltöztünk, nem volt probléma. Aztán most hív az egyik leendő szobatárs, akit nem ismerek, hogy ő már egy héttel korábban ott volt, és az én ágyamban aludt, csak hazament hétvégére. Az ágyon viszont nem volt csak ágynemű, amit a koli ad. Fel se volt húzva, meg semmi. A szekrényben 3 db régebbi ruha volt begyűrve, en meg azt gondoltam, hogy az előző lány hagyta itt. Oké, a lány nem tudta, hogy foglalunk ágyat, sosem volt még kolis, de szerintetek most átadjam neki az ágyat?2017. szept. 3. 14:19
1/4 A kérdező kommentje:
Azért sem szeretném átadni az ágyat, mert az az ablak mellett van belül, amúgy már csak az ajtó mellett lenne hely.
2017. szept. 3. 15:05
2/4 anonim válasza:
De nem tudnak a mai fiatalok semmit önmaguktól megoldani....
-Helló, Kati vagyok, tavaly is itt laktam, ez volt az én ágyam, szeretném ha ez így is maradni, kérlek válassz másikat, vagy kinyalhatod!
3/4 A kérdező kommentje:
Ja, mert te aztán biztosan mindig mindent meg tudsz oldani egyedül. Csak az érdekel, más mit tenne a helyemben... nem akarom nagyon magamra haragítani a lányt, mert egy évig vele kell laknom. De próbálj meg te olyan emberrel egy szobában élni, akivel utáljátok egymást, és akkor legyen majd ilyen nagy szád.
2017. szept. 3. 15:48
4/4 anonim válasza:
>> De próbálj meg te olyan emberrel egy szobában élni...
Ha már tudod a választ, ne kérdezz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!