Valkó nevű községről mi tudtok, milyen hely, jó ott lakni? Milyen az iskola, óvoda? Buszközlekedés jó?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 17:58
1/2 anonim válasza:
Egy ismerősöm lakik ott,nagyon dicséri de a bejárásra sokat panaszkodik.(Budapestre)Ha nem kell bejárnod jó hely lehet,de ha mégis akkor meggondolandó mert rossz a közlekedés illetve megfizethetetlen a benzin...
2/2 anonim válasza:
En nem eltem ott, csak egy masik telepulesen a kozeleben. Az a helyzet, hogy maga a telepules szep, olyan, mint az atlag Pest megyei kozseg, nem egy putri, csak eleg kieso reszen van, sok erdo veszi korul stb. Szoval meg Godollotol sem 5 percre van, nemhogy Pesttol. Akinel voltam, nagyon jol elnek ott Valkon. Nem egy szegeny telepules, de egyebkent szerintem a buszkozlekedes nem valami jo. Ha koltoztok arra a kornyekre, akkor talan erdemesebb lenne Godollore koltozni, mert onnan konnyebb bejarni. Csak azzal meg az a gond, hogy nagyon draga az ingatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!