Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ballagás után családdal vagy...

Ballagás után családdal vagy haverokkal szokás lenni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem családdal.
2010. máj. 24. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

CSALÁD

egyértelmű

2010. máj. 24. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi ballagás előtt ültünk össze a családdal, utána meg barátokkal. Többen a családdal voltak a ballagás után, majd később csatlakoztak hozzánk.
2010. máj. 24. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
családdal, de ha nincs banzáj, akkor simán lehetsz a haverokkal :)
2010. máj. 24. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Családdal, esetleg egy vacsi erejéig, vagy ünneplés, stb, de utána szerintem simán elmehetsz akár bulizni a haverjaiddal, barátaiddal. Mondjuk ez a ti családi szokásaitoktól függ.
2010. máj. 24. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ballagás után volt kisebb családi ünnepség.

Ebéd, illetve beszélgetés és kaptam virágot/ajándékot/pénzt.

Szüleimmel sokat vitáztunk előzőleg mert én inkább el akartam menni haverokhoz, de elmagyarázták, hogy illő lenne itt lennem ha már egyszer én kapok ajándékokat stb. Igazuk is volt és nem is volt rossz, kibírtam :)

KÉsőbb el lehet menni barátokhoz is, de csak ha náluk nem éppen családi ünneplés van. Ha olyan konzervatívabb jellegű családi eseményt terveznek akkor felesleges menni mert hülyülés úgysem lesz, többet érsz ha otthon maradsz a te családoddal. Találkozhattok máskor is.

De meg lehet beszélni, hogy ha a délutáni, kora esti csalédi dolognak vége akkor leléptek "ünnepelni" :))

2010. máj. 25. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Először család aztán jöhet a buli !

csak másnap ne csodálkozz ha fejfájás lesz !

2010. aug. 22. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!