Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális ez? Egyedüllét

Normális ez? Egyedüllét

Figyelt kérdés

Régen imádtam egyedül lenni, volt, hogy 3-4 napig ki sem mozdultam a lakásból, pedig akkor is voltak barátaim. Sokszor lemondtam programokat, mert nem akartam kimozdulni, jó volt egyedül. Az utóbbi 1 évben viszont azt veszem észre, hogy megőrülök, ha csak egy nap nincs valami. Állandóan jövök-megyek, szervezem a programokat, mintha muszáj lenne, nem bírok megmaradni a fenekemen. Délután össz-vissz 3 óráig nem volt mit csinálnom, itthon voltam, de már szenvedtem, számoltam a perceket, hogy mikor lehet végre menni. Mitől van ez? Normális egyáltalán?

22L

2017. júl. 29. 18:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen normális. Mentális változásnak hívják, a korral jár. Később stabilizálódik, kinek előbb, kinek később. De a nyughatatlanság se nem erény, se nem hiba. Állapot.
2017. júl. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!