Hogyan szerezhetnék barátokat és élhetnék normálisan? Többi lent
Régen voltak barátaim.. kiskoromban a legjobb barátnőmmel költözés után távolodtunk el egymástól. Ma már nem is tartjuk a kapcsolatot. Később általános iskolában szereztem néhány barátot, ami 4 évig tartott.. Kiderült hogy átvertek, és nevettek rajtam, holott én megbíztam bennük és igaznak véltem őket. Ez nagyon megviselt. Azóta nem tudok túlságosan megbízni az emberekben. Így évek múltán lett néhány barátnőm de már eltávolodtunk egymástól és/vagy nem tartjuk a kapcsolatot.
Már egy ideje úgy érzem hogy szeretnék őszinte barátokat,akikkel mindent megoszthatnék.:-)
Sulival már végeztem, depressziós vagyok és egész nap a négy fal között töltöm mindennapjaim.. Változtatni akarok.. :)
Hogy szerezhetnék magamnak barátokat?
Köszi.
Nem könnyű. Tűzz ki célokat és valósítsd meg őket. Ez a legalapvetőbb. Először kis célokat, később nagyobbakat. De addig ne növeld az "adagot", amíg kellő sikerélményben nincs részed. Keress munkát sürgősen (ha még nincs), ismerkedj ott, de ne tolakodj. Ma nem olyan a világ, ebben a mai magyar rendszerben a gyanakvás a legfőbb tulajdonság. Mindenki mindenkire, ok nélkül. A fő ok a félelem, a bizonytalanság.
A cselekvés az egyetlen, ami kirángathat a depresszióból. Ha az már nagyon megy, jöhetnek az elvontabb dolgok, mint barátság, stb. Tudnod kell, ma sokan vagytok. Keressétek egymást, segítsetek egymásnak. Higgyetek egymásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!