Milyen közösségi oldalakon vagytok jelen, és mennyire aktívan? Milyen típusú mobiltelefonotok van?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok ha lehet ..
Köszönöm szépen!
2010. máj. 21. 20:33
1/12 anonim válasza:
Rajvipen és tel-iwiwen fenn vagyok, de hónapok óta nem léptem be. Arckönyvön szinte minden nap fenn vagyok.
2/12 Fecc válasza:
Myvip,Iwiw,naponta felnézek mind 2-re.
Nokia N96 8gb
19/F
3/12 anonim válasza:
Sehol, egyrészt nem óhajtom, hogy boldog-boldogtalan belelásson a dolgaimba, főnökömtől kezdve a párom excsajáig, másrészt egyszerűen röhejesnek is tartom. Idézet a Showder klubból: az iwiwes ismerőseim 90%-át az iwiwről ismerem... :)
iPhoneom van. Hogyan függ össze a két dolog? :)
33/N
5/12 anonim válasza:
Iwiw, ami egyre szarabb, myvipről nem is beszélve, szerintem törlöm is magam, egy hónapban egyszer, ha belépek. Facebookozom a legtöbbet. Vodafone wf547-esem van (asszem:D), ez az érintőképernyős szarság...
7/12 anonim válasza:
Iwiw,vampirefreaks.hu - ezeket szoktam nézni
rockerek.hu, magyar gothic club - ezeket már nem nagyon nézem
Telefonom: LG KC550
15/L
8/12 anonim válasza:
Ja igen, én is fenn vagyok rockerek.hu-n is. a 18 éves lány voltam.
9/12 anonim válasza:
iwiw - csak akkor nézem, ha üzenetem érkezik
facebook - napi rendszerességgel
twitter - ritkán
a mobilom típusát nem tudom, valami nokia, de csak addig, amíg meg nem veszem az androidom jövő hónapban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!