Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valóban ilyenek a mostani...

Valóban ilyenek a mostani fiatalok, vagy még van jó pár ilyen legény is? Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Tényleg ósdi lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérdésemmel azt a tényt szeretném itt feltárni, hogy a mai fiatalságban meg van e még az a csoda, mint régen. Itt gondolok a kézcsókra, vagyis ezért nyitottam a kérdést. Nekem nagyon fiatalként az a véleményem erről a dologról, hogy kezd eltűnni, mert vagy szégyellik ezt, vagy csak még gondolni se gondoltak rá. Véleményem szerint a mostani fiatalság zömének a tini kapcsolatában nincs meg ez a varázs, ami a lányoknak olyan felemelő érzést nyújt.:(

Rosszul látom a dolgokat, vagy valóban nem divat már kézcsókkal köszönni?

Természetesen, az én véleményem az, amit leírtam. Én nem tartom sem "ósdinak", sem pedig szégyellni való dolognak. Hálistennek, a jelenlegi barátom nagyon "lovagi". Szinte mindig kézcsókkal köszön.:))

(Bocsánat a túl hosszú szövegért, nem akartam ilyen hosszút!:) )

2010. máj. 21. 19:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak mondanám, hogy kort most nem mondok, mert valóban hülyének fognak nézni, de hozzáteszem, hogy rettentő fiatalok. És ez egy házasságot, akár kapcsolatot nem ront el. Csupán egy olyan közeledés, ami jól esik. :)
2010. máj. 22. 18:43
 12/18 anonim válasza:
Légyszi írd le, hány évesek vagytok... :) Nagyon érdekel.
2010. máj. 22. 21:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Privátban leírom..:) Bocsi.. de itt mindenkinek nem írnám le!
2010. máj. 22. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:
13:22es vagyok engem is érdekelne hány éves vagy:))) Nekem is elküldöd?:) De nagyon aranyosnak tűnsz és szépen értelmesen fogalmaztál, ez nem nagyon jellemző szintén a mai fiatalokra.:)
2010. máj. 23. 02:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát a mai fiatalok mind tuskók és csak basznak, mint a vaddisznók. Csak ti vagytok ilyen csodalények!
2010. máj. 25. 21:30
 16/18 anonim válasza:
Hat hónapja imádok egy lányt, de ő finoman visszautasított. Nap mint nap látom, és néha keresi a társaságom. Mindig kézcsókkal búcsúzok. 14/F
2010. máj. 25. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
igen, valóban ósdi !
2010. máj. 26. 08:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Tényleg ósdi. Am meg a lányok 90%-a a pofámba röhögne ha kézcsókot adnék, 9% meg a hátam mögött röhögne ki. Nem csoda h még nem naon jutott eszembe.
2010. máj. 26. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!