Valóban ilyenek a mostani fiatalok, vagy még van jó pár ilyen legény is? Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Tényleg ósdi lennék?
Sziasztok!
Kérdésemmel azt a tényt szeretném itt feltárni, hogy a mai fiatalságban meg van e még az a csoda, mint régen. Itt gondolok a kézcsókra, vagyis ezért nyitottam a kérdést. Nekem nagyon fiatalként az a véleményem erről a dologról, hogy kezd eltűnni, mert vagy szégyellik ezt, vagy csak még gondolni se gondoltak rá. Véleményem szerint a mostani fiatalság zömének a tini kapcsolatában nincs meg ez a varázs, ami a lányoknak olyan felemelő érzést nyújt.:(
Rosszul látom a dolgokat, vagy valóban nem divat már kézcsókkal köszönni?
Természetesen, az én véleményem az, amit leírtam. Én nem tartom sem "ósdinak", sem pedig szégyellni való dolognak. Hálistennek, a jelenlegi barátom nagyon "lovagi". Szinte mindig kézcsókkal köszön.:))
(Bocsánat a túl hosszú szövegért, nem akartam ilyen hosszút!:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!