Valóban ilyenek a mostani fiatalok, vagy még van jó pár ilyen legény is? Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Tényleg ósdi lennék?
Sziasztok!
Kérdésemmel azt a tényt szeretném itt feltárni, hogy a mai fiatalságban meg van e még az a csoda, mint régen. Itt gondolok a kézcsókra, vagyis ezért nyitottam a kérdést. Nekem nagyon fiatalként az a véleményem erről a dologról, hogy kezd eltűnni, mert vagy szégyellik ezt, vagy csak még gondolni se gondoltak rá. Véleményem szerint a mostani fiatalság zömének a tini kapcsolatában nincs meg ez a varázs, ami a lányoknak olyan felemelő érzést nyújt.:(
Rosszul látom a dolgokat, vagy valóban nem divat már kézcsókkal köszönni?
Természetesen, az én véleményem az, amit leírtam. Én nem tartom sem "ósdinak", sem pedig szégyellni való dolognak. Hálistennek, a jelenlegi barátom nagyon "lovagi". Szinte mindig kézcsókkal köszön.:))
(Bocsánat a túl hosszú szövegért, nem akartam ilyen hosszút!:) )
Szerintem is aranyos szokás.
A mai világban viszont még az is csoda, ha odadobnak neked egy "hellót" az utcán.
Varázslatos szokás!!
Nagyszüleimnél láttam kisgyermek korom óta, hogy nagypapám mindig kezet csókol mamámnak. És így is képzeltem el, ha egyszer felnövök akkor ilyen férjem lesz. De a mostani fiatalságot látván.. nem nagyon tudok számítani ilyen férjre. :( Szerencsére a jelenlegi barátom ilyen.:)
A párom már az első beszélgetésünk után kézcsókkal köszönt el. Egész beszélgetés alatt a torkomban dobogott a szívem, de az a kézcsóknál úgy éreztem, hogy vmi melegség árad szét a szívemben. Azóta is nagyon sokszor köszön kézcsókkal és nekem ez nagyon bejön. Nem olyan mint az átlag fiúk, akik azt se tudják, hogy mit csináljanak.
Én 17/L, a szerelmem 22/F.
Varázslatos szokás!!
Nagyszüleimnél láttam kisgyermek korom óta, hogy nagypapám mindig kezet csókol mamámnak. És így is képzeltem el, ha egyszer felnövök akkor ilyen férjem lesz. De a mostani fiatalságot látván.. nem nagyon tudok számítani ilyen férjre. :( Szerencsére a jelenlegi barátom ilyen.:)
Ezek csak külsőségek, a lényeg nem ebben van. Nekem szimpatikusabb az őszinte, hétköznapi kedvesség, mint az ilyen teátrális megnyilvánulások. Nincs szükségem arra, hogy egy férfi a kezemet csókolgassa, pedig már nem is vagyok annyira fiatal. Ki fogod te is nőni, szerintem túl sok kosztümös filmet nézel.
38/N
Ezen még nem gondolkodtam, de nekem tetszik amit írsz:) Valóban szerintem nagyon udvarias dolog, sőt egyfajta tisztelet/hódolat kifejezése is, és szép szokás. Ha valakinek bejön rajta, nincs ebben semmi rossz.:) Lehet én is örülnék ha ilyen barátom lenne.
23/l
Kedves utolsó.
Pontosan, lényegében szerintem is egyfajta tisztelet a nők iránt ez.Remélem részed lesz egy ilyen kapcsolatban.:)
És nem nézek kosztümös filmeket, de ha éppen egy filmben egy úriember kezet csókol egy hölgynek nem gondolod milyen meghitt hangulatot kelt?
Szia! Én szeretem a kosztümös filmeket :)
Na de komolyan, 25 éves vagyok, férjnél vagyok és még sosem jutott eszébe a férjemnek ilyesmi, pedig még ő sem öreg :) 27 éves. Viszont szerintem is amolyan tisztelet kifejezése ez a dolog, de ma már abszolút nincs jelen, pedig pl. a saját korosztályomban még lehetne, de nincs. Hát még a fiatalabb korosztályban. Örülj neki hogy ilyen kis párocskád van, ez tök jó szerintem. Egyébként hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!