Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az osztályban a fiúk folyton...

Az osztályban a fiúk folyton fogdosnak. De szó szerint nem merek közel menni hozzájuk, vagy háttal állni, mert rögtön letapiznak. Már mondtam neki ezerszer hogy hagyják abba, de nem teszik. És csak velem csinálják ezt. Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
legalább visszaírnál hogy bevált-e a válaszom
2010. szept. 12. 11:08
 22/25 A kérdező kommentje:
nos annyi történt, hogy tökön rugtam az egyik srácot, az meg térdre rogyott xD komolyan jó volt nézni ahogy szenved :D azóta nem nagyon próbálkoznak. azt a verziót nem csináltam meg pontosan amit mondtál, de igy is sikeres volt. köszönöm!
2010. szept. 12. 14:27
 23/25 anonim ***** válasza:

Szívesen örülök hogy segíthettem

2 dolog

1. hamarabb is válaszolhatnál

2. montad hogy ha valaki mégegyszer hozzám mer nyulni az így fog járni

ha mondtad ho mégegyszer így hozzámértek így fog járni

Mondtad???

2010. szept. 13. 14:26
 24/25 A kérdező kommentje:
nem :S de megmondom! bocsi mostanában nem nagyon jöttem fel ide :S szoval bocs hogy nem írtam vissza :(
2010. szept. 13. 16:09
 25/25 anonim ***** válasza:
8%

Hát ha engem rúgtatok volna tökön, akkor véresre vertelek volna titeket. (Még 7.-ben volt már rá példa, hogy tökön akart rúgni egy lány, de ez nem sikerült neki, mert belevertem a fejét a falba.)

Elég balf@szok azok a fiúk (pl. akiket írtatok), mert egy tökönrúgás után az a minimum, hogy a lányt addig ütöm amíg mozog.

2011. márc. 26. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!