Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az osztályban a fiúk folyton...

Az osztályban a fiúk folyton fogdosnak. De szó szerint nem merek közel menni hozzájuk, vagy háttal állni, mert rögtön letapiznak. Már mondtam neki ezerszer hogy hagyják abba, de nem teszik. És csak velem csinálják ezt. Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Vegyék elő verekésdésért. És mi lesz akkor? Ha véresre verne három másikat, akkor se csapnák ki az iskolából, mert az csak nyűg az iskolának. Annyira azért nem lehetnek szánalmasak a fiúk sem, hogy elmenjenek árulkodni a tanárnak azért, mert egy lány megütötte őket. Ha igen, csak magukat járatják le. De persze kérdés, hogy az osztályfőnöknek szólt-e már..
2010. máj. 21. 17:05
 12/25 anonim ***** válasza:
Véletlenül találd őket tökön.
2010. máj. 21. 21:31
 13/25 A kérdező kommentje:
16:59 azért hálás lennék ha elmondanád, hátha segitene valamit...
2010. máj. 22. 16:44
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Azért fogdasnak mert nagy a melled?

Azért fogdosnak mert csinos vagy, szép vagy?

A fenneked azért fogdosság mert feszes és gömbölyű

Vagy miért válasszolj és tudok segíteni

2010. aug. 28. 11:44
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A frászt tudsz te segíteni, csak csorgatod itt a nyáladat. Menjél kezet mosni.
2010. aug. 28. 16:19
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Nagyon sokan vannak hozzád hasonló helyzetben, hogy azért nem szólnak a szüleiknek éveken át, mert azt hiszik, hogy úgysem hinnének nekik. Valójában az ő dolguk, hogy segítsenek olyan esetekben, amikor te már nem tudod megvédeni magad, azért a szüleid. Kiben bíznál, ha nem bennük? Tehát arra biztatlak, hogy beszélj velük bátran. Most itt a kiváló alkalom, mindjárt kezdődik a tanév, mondhatod nekik, hogy emiatt félsz visszamenni az iskolába. Ne félj, ha előveszik az aranyos fiúkat, és a tanárok fogják kikérdezni őket, miért csinálták, vagy netán a rendőrök, akkor ők fognak majd félni.
2010. aug. 28. 16:23
 17/25 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki a kérdéseket feltette de hogy tudjon segíteni az ember ha nem mondod meg hogy midet fogdossák

Tudok segíteni én is lány vagyok és engem is fogdostak

De ilyenkor az a kérdés hogy midet fogdossák

Nem csorgatom a nyálam ugyan is én is lány vagyok és engem is fogdostak régen( a fenekem fogdosták)

2010. aug. 29. 10:31
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen nagyon kíváncsi vagyok, miben tudsz segíteni, ami attól függ, hogy mit fogdosnak rajta és mije szép. Szerintem ez egy hatszázadrangú dolog, semmi köze a problémához, hogy a melle vagy a feneke szebb-e. Itt a zaklatásról van szó. Szerintem aki tényleg átélte ezt, az tudja.
2010. aug. 29. 10:34
 19/25 A kérdező kommentje:
A fenekemet szokták, de igazából nem csak azt.. Odajönnek, és odabújnak hozzám, meg puszilgatnak. :SSS
2010. aug. 29. 16:44
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj én vagyook aki a kérdéseket rakta fel és aki megmondta hogy mond meg hogy midet fogdossák

ha puszilgatnak fejld le őket.

A másik amit én régen scináltam(hálál komoly amit most mondok tedd te is ezt)ha megfogták a fenekem én megfogtam a gólyolyukat és játszottam vele(masszíroztam stb) majd izommal megszorítottam de úgy hogy másnap alig bírt menni

És mondtam ha valaki mégegyszer megmer fogni így fog járni(halál komoly)6.os koromban történt és utána 2 évig nem is taperoltak mert úgy be voltak szarva szegény fiú másnap alig bírt menni

Csináld te is ezt (halál komoly) ha engem fogdostak csak megszorítottam a töküket, golyólyukat fogadd meg a tanácsom

Üdv!Csá!További jó nyarat!

Halál komoly amit mondtam

2010. aug. 30. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!