Az osztályban a fiúk folyton fogdosnak. De szó szerint nem merek közel menni hozzájuk, vagy háttal állni, mert rögtön letapiznak. Már mondtam neki ezerszer hogy hagyják abba, de nem teszik. És csak velem csinálják ezt. Szerintetek mit kéne tennem?
Azért fogdasnak mert nagy a melled?
Azért fogdosnak mert csinos vagy, szép vagy?
A fenneked azért fogdosság mert feszes és gömbölyű
Vagy miért válasszolj és tudok segíteni
Én vagyok aki a kérdéseket feltette de hogy tudjon segíteni az ember ha nem mondod meg hogy midet fogdossák
Tudok segíteni én is lány vagyok és engem is fogdostak
De ilyenkor az a kérdés hogy midet fogdossák
Nem csorgatom a nyálam ugyan is én is lány vagyok és engem is fogdostak régen( a fenekem fogdosták)
Figyelj én vagyook aki a kérdéseket rakta fel és aki megmondta hogy mond meg hogy midet fogdossák
ha puszilgatnak fejld le őket.
A másik amit én régen scináltam(hálál komoly amit most mondok tedd te is ezt)ha megfogták a fenekem én megfogtam a gólyolyukat és játszottam vele(masszíroztam stb) majd izommal megszorítottam de úgy hogy másnap alig bírt menni
És mondtam ha valaki mégegyszer megmer fogni így fog járni(halál komoly)6.os koromban történt és utána 2 évig nem is taperoltak mert úgy be voltak szarva szegény fiú másnap alig bírt menni
Csináld te is ezt (halál komoly) ha engem fogdostak csak megszorítottam a töküket, golyólyukat fogadd meg a tanácsom
Üdv!Csá!További jó nyarat!
Halál komoly amit mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!