Gondoltátok már valami teljesen abszurd dologról, hogy valóságos? (A többi lent)
Én kis(ebb) koromban azt hittem, hogy a pasiknak tényleg két "golyójuk" van külön, és így szépen körbeölelik a vesszőt. Hát, nagyot kellett csalódnom. :-)
Mozgólépcsőnèl én is mindig átugrottam.
Ja meg azt hittem még kisgyerekkén, hogy ha a számítógép / tv képernyőjét levennénk, akkor ki lehetne venni onnan azokat a dolgokat, amik épp bent mozognak. Sokat fantáziáltam erről. :D
Kisgyerekként minden érdekelt, mindenhez hozzá kellett nyúlni, megszerelni, stb. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
A buszon az ajtón levő fogantyút is meg akartam ráncigálni menet közben.
A faterom erre azt mondta, hogy ha megfogomb odaragad a kezem. Ez valahogy annyira megmaradt bennem, hogy évekig a közelébe sem nyúltam. És még amikor már régen tudtam, hogy ez természetesen nem igaz, akkor sem nyúltam volna hozzá semmiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!