Gondoltátok már valami teljesen abszurd dologról, hogy valóságos? (A többi lent)
Engem kereszténynek neveltek, és huszonéves koromig többé-kevesbé komolyan elhittem azt a sok abszurd, képtelen, kitalált butaságot istenről meg a mennyországról.
Mondjuk sokan vannak, akik soha nem is ébrednek fel belőle, szóval én még könnyen megúsztam...
Van egy Tom Hanks film, amiben felnő egy kívánságtól, abban elhittem bátyámnak, hogy a forgatásnál megvárták, hogy felnőjön a színész...
+ gyerekkoromban elköltözött egy srác váratlanul,7-8éves korom körül, mikor mentem le a játszótérre már ott állt egy rakat gyerek és mindenki félt, egy 11 éves bemesélte nekünk, hogy azért tűnt el a srác, mert a füves placcon lehúzta egy nagy fekete véres kéz a föld alá és ő ezt látta, évekig egyetlen környékbeli gyerek nem ment a fűre és próbáltunk mindenkit lehívni róla aki rámerészkedett, még sídtam is mikor egyszer anyukám ráment, hogy megmutassa, hogy nem fogja lehúzni "a nagy fekete véres kéz"...
Azt a filmet én is láttam :D
Most eszembe jutott még egy. kb 6 éves lehettem, és amikor néztem a tv-ét volt, valami híradó szerűség bemondtak valamit és elköszöntek én meg szaladtam ki az erkélyre, hogy lássam elmenni őket. Mert azt hittem, hogy a 10-ken forgatják az adást :)
2 dolgon szoktam agyalni:
a, A lábmunka csak netes kitaláció vagy valóban alkalmazza valaki a valós életben is?;
b, Léteznek olyan nők, akiknek a lábfétis bejön vagy csak netes kitaláció az egész?
amikor anyukám látott egy autót, aminek égett a lámpája, azt mondta, hogy sok lesz az illető villanyszámlája. :) Ezt elhittem.
Gyerekként örültem, hogy a bérház felső szintjén lakunk, mert nem tudtam, hova megy a wc tartalma, miután lehúzom. Azt gondoltam, az alattunk lévőre esik. Mivel felettünk nem lakott senki, örültem, hogy ezt megússzuk.
:D Ez nagyon jó!
Most eszembe jutott még egy. 10 emeletes bérházban laktunk a 6.-on és kicsinek nagyon féltem a lifttől, egyedül nem is mertem használni, inkább gyalogoltam.Féltem attól is hogy lezuhan, de attól is, ha nem áll meg és átszakítja a tetőt és elrepül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!