Miért kell kinevetni, azt aki cipel nehezebb csomagokat?
Figyelt kérdés
Velem is,párommal is megtörtént,hogy cipelt hangfalakat,és kinevették,én multkor cipeltem nezebb szatyrokat,két kezemben négy szatyor,és látom,egy anyuka meg a negyvenes lánya kinevet.Nem értem mi abban a vicces,hanem esik le a karikagyürű az ujjamról,és cipekedek.Meg tudnátok mondani mi ebben a vicces?Amúgysem értem,hogy miért kell egy vadidegen embert kinevetni,a primitivség netovábbja.2017. júl. 10. 07:56
1/2 anonim válasza:
Undoritoak...
Szerintem az hogy őket elkényezteti apu-anyu ,férjük...és jobban érzik maguk attól hogy nekik nem kell...gyűlölöm az ilyen nyomorékokat.
Ne vedd magadra... Legyél büszke mahadra hogy nem vagy egy plazas ri*anc...
Legalabbis én nalam mar ez is kierdemel valamekkora tiszteletet hogy nem nyavajog valaki ilyenen...
2/2 anonim válasza:
Miért kell erre figyelni? Rengeteg buta ember szaladgál az utcán. Ha az ember mindre figyelne, másra se jutna ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!