Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell kinevetni, azt aki...

Miért kell kinevetni, azt aki cipel nehezebb csomagokat?

Figyelt kérdés
Velem is,párommal is megtörtént,hogy cipelt hangfalakat,és kinevették,én multkor cipeltem nezebb szatyrokat,két kezemben négy szatyor,és látom,egy anyuka meg a negyvenes lánya kinevet.Nem értem mi abban a vicces,hanem esik le a karikagyürű az ujjamról,és cipekedek.Meg tudnátok mondani mi ebben a vicces?Amúgysem értem,hogy miért kell egy vadidegen embert kinevetni,a primitivség netovábbja.

2017. júl. 10. 07:56
 1/2 anonim válasza:
100%

Undoritoak...

Szerintem az hogy őket elkényezteti apu-anyu ,férjük...és jobban érzik maguk attól hogy nekik nem kell...gyűlölöm az ilyen nyomorékokat.

Ne vedd magadra... Legyél büszke mahadra hogy nem vagy egy plazas ri*anc...

Legalabbis én nalam mar ez is kierdemel valamekkora tiszteletet hogy nem nyavajog valaki ilyenen...

2017. júl. 10. 09:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell erre figyelni? Rengeteg buta ember szaladgál az utcán. Ha az ember mindre figyelne, másra se jutna ideje.
2017. júl. 10. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!