Miért kell lecsúnyázni, kinevetni a másikat? :- (
Fiatal tizenéves lány vagyok.Már többször is hallottam, ahogyan azt modják rám lányok, hogy olyan csúnya ez a lány...biztosan nem képzeltem be, mert más is hallotta:( annyira elkeseredtem, mert tudom, hogy nem vagyok egy nagy szépség, mégis szomorúságot okoz:( ennek ellenére sokan mondják, hogy szép vagyok...de akkor most melyik az igaz?
a mások dolog, ami nagyon szomorúságot okoz nekem, hogy sokszor látom, hogy össszesúgnak az emberek, többnyire lányok, és mosolyognak rajtam...annyira furának érzem már magam, legszívesebben elbújnék, ahol senki sem lát:(
valóban csúnya lennék, vagy ezt nem csak a kevésbé szép lányokkal szokták?
azt még azért leírom, hogy teljesen hétköznapi, átlagos lány vagyok, öltözködésben és sminkben is...már a ehető legegyszerűbb dogokat választom, de így is...:(
képet nem szeretnék felrakni...
igazából a kérdésen az lenne rövidítve, hogy ha valakire azt mondják csúnya, mosolyognak rajta, akkor az valóban úgy is van?
18/l
Féltékenység is lehet, illetve valószínűbb, hogy egyszerűen van akinek tetszel, van akinek nem. Híres, közvélemény szerint szép színésznőkről is hallottam már, hogy csúnyának mondták őket - kinek mi a szép.
Én is voltam már "a világ legszebb nője" és "ha ilyen arcom lenne, utcára se mennék" is. Van akinek tetszik a külsőm, van akinek nem. Olyan embert nehezen lehetne találni, aki mindenkinek tetszik.
Az, hogy ezt ilyen primitív módon teszik szóvá, már jellemhiba.
köszönöm az eddigi válaszokat:) a bíztatásoknak nagyon örültem:) attól tartok, hogy ha nem féltékenyek...akkor...ajj...:( oké...elfogadom h nem vagyok szépség, de miért kell még nevetni is:( én nm látom magam viccesnek:(
nagyon kedvesek vagytok, hogy megmondanátok képről az véleményeteket, de már képet küldeni sem merek:D
várok még válaszokat!
De neked jobb sorsod van mint nekem! 2 héttel ezelőtt csütörtökön előzni akartam egy velem egyidős 2 fiút,erre nézd
ott a Xy és belém hajtott a biciklijével. Nekem meg védelemből fel kellett emelnem a biciklivel együtt erre amikor letettem,fülön vágott. És akkor elkezdtem vele verekedni. Mit hallok most kedden? Nézd ott az a lány aki összeverekedett Xy-nal. És akkor elkezdenek csúfolni. Van aki csúfol,nekimegyek aztán elfut. :( Irigykednek. De megnézném őket 20 év múlva. Mondtam is annak a fiúnak:mi van csak lányokat tudsz megverni??!! Bírd ki még ezt a pár évet. Én is ki tudom bírni még ezt a 6 évet. Aztán elhagyom ezt a várost! Ne is törődj velük. Hagyd rájuk. Azok a lányok biztos nem szebbek nálad! Lehet azért csúfolnak,mert tudják,hogy jó szívű vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!