Ha megkérdezi a nőgyógyász, hogy miért hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és én megmondom, hogy azért, mert megölte a libidómat, el fogja hinni? Nem fog kinevetni?
Figyelt kérdés
Négy éve szedek fogamzásgátlót, elsősorban azért, mert rendszertelen a ciklusom. Tudom, hogy ez nem megoldás rá, de sajnos egyik orvos sem tanácsolt jobbat. Viszont eljutottam odáig, hogy elegem lett belőle, ugyanis teljesen megölte a szexuális étvágyamat. Ezért úgy döntöttem, hogy többet nem szedem, legalábbis egy ideig szüneteltetem. Viszont ahogy már máskor is történt, amikor nem szedtem gyógyszert, nem fog megjönni a menszeszem, így előbb-utóbb vissza kell mennem dokihoz. És ha megkérdezi, hogy miért hagytam abba a gyógyszert, eléggé kínos lesz megmondani neki az igazat. Aki már járt hasonló cipőben, azokat nem röhögték ki? Igazából nem szeretnénk másféle gyógyszert sem szedni, mert már szedtem öt félét, és egyik sem vált be valamilyen oknál (valamelyiknél egyáltalán nem menstruáltam, valamelyiknél folyamatosan, valamelyiknél két naponta, ez az utolsó meg totál megölte a libidómat). Nem fogja azt mondani, hogy csak beképzeltem, és szedjem az utolsó gyógyszert nyugodtan tovább, hiszen az rendszerezte a ciklusomat? Nem szeretnék gúny tárgyává válni.2012. jan. 20. 10:54
1/7 anonim válasza:
Kínos? Dehogy kínos, főleg hogy rengeteg nőnél libidó csökkenést okoz, amúgy meg nem sok köze hozzá miért hagytad abba :)
2/7 anonim válasza:
Nőgyógyász, tehát valahol ez a munkája, biztos vagyok benne hogy nem fog gúnyolódni, nyugodtan mondd meg neki. Ez egyébként elég általános probléma, nem te vagy az egyetlen. Én azért hagytam abba, mert iszonyatosan feszült és ideges voltam mindig minden ok nélkül, mióta abbahagytam sokkal jobb.
3/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kinevet, amúgy meg mit jelent álad, hogy rendszertelen ciklus? Mert pl. én se tudom napra pontosan mikor jön meg, csak az előjelekből érzem, hogy hopp itt órákon belül lesz valami.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos már volt részem olyanban, amikor röhögött rajtam az orvos, mert 18 évesen még szűz voltam, és szerinte ez lehetetlen és vicces. (Pedig mindenki ajánlotta a dokit, mert nagyon rendes, jó szakember, csak amikor én mentem hozzá, éppen bal lábbal kelt fel, vagy nem tudom.) Azóta minden mondatomat kétszer is meggondolom, mielőtt kimondom nőgyógyásznál. Sőt valamit inkább el sem mondtam sokiág...
A rendszertelen ciklus azt jelenti nálam, hogy van, hogy 3-4 hónapig semmi, után kétszer megjön szabályosan, aztán két hét múlva megint, és akkor beteg vagyok három hétig, majd megint semmi hónapokig. Szóval kész káosz.
2012. jan. 20. 11:11
5/7 anonim válasza:
Az durva :S Esetleg egy tisztességes magánreendelést még nem akarsz megpróbálni? Ott hátha jobban foglalkoznak veled. Mondd el, hogy mit szedtél és az milyen hatással volt, lehet, hogy van van ám neked való gyógyszer.
6/7 anonim válasza:
Egy értelmes nőgyógyász tisztában van azzal, hogy a tablettának igen gyakori mellékhatása a libidócsökkenés. Egy értelmes ember azt is tudja, hogy a szex is egy kapcsolat szerves része, és az emberek számára fontos dolog. Ha ezért engem kiröhögne egy orvos, biztosisten úgy beolvasnék neki, hogy köpni-nyelni nem tudna.
7/7 anonim válasza:
11:11
mit vársz tőle?..nőgyógyász.
talán egy női orvos nem tenne ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!