Mi a véleményetek az ékszer tv-ről?
Figyelt kérdés
Ma valami perverz kíváncsiságból végignéztem. Hihetetlen az a beetető szöveg, ahogy valami szart sóznak rá az emberekre nagy csinnadrattával. Hogy lehet, hogy ezt beveszik az emberek? És egyáltalán miért engedik? Ugyanúgy megkárosítják az embereket, mint az a srác, akit Leonardo Dicaprio játszott a Wall Street farkasa c. filmben.2017. júl. 6. 11:05
1/3 anonim válasza:
Most hallok róla először , de eléggé lehúzásnak érzem.
2/3 anonim válasza:
Filóztam egy ilyen kérdéa feltételén. Én ezt konkrétan fogyasztó megtévesztése bűncselekményének gondolom. És jogi lépéseket lenne szükséges tenni pl. az ügyészségnek álláspontom szerint. Dehát szarnak rá nagyívből
3/3 anonim válasza:
Jaa! Az a bizsus traktálás? Figyu. Aki TV-ből rendel BÁRMIT az megérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!