Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan váltsam valóra az álmomat?

Hogyan váltsam valóra az álmomat?

Figyelt kérdés
Minden álmom, hogy egy saját lovam lehessen. Kiskorom óta ez a célom egyszer lemondtam róla, de most újra ezt szeretném. Imádok lovagolni és amikor csak tehetem csinálom is. Hatalmas kertünk van ahol tökéletes helye lehetne. Csak nekem rosszul esik hogy senki sem támogat. A barátom azt mondta nőljek már fel végre. A szüleimet pedig nem érdekli. Apámmal megegyeztem hogy ha rendbe dobom a kert végét akkor vesz nekem egyet. De ő sem gondolta komolyan. Én már elkeztem és a fele készen is van. Mit tudnék tenni hogy vehessek egy saját lovat? Sajnos nincs munkám mert 16 éves vagyok. Diákmunkát pedig sehol sem találok. ):
2017. júl. 1. 12:48
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mekkora a hatalmas? mert lonak tenyleg hatalmas kell, neked embernek lehet nagynak tunik de a lovadnak kicsi lesz

persze elehet jarni vele naponta legalabbis surun, de az nem tudom megfelelne e

aztan egy lonak legalabb valami beallo nem art, telen meg egy zartabb beallo, "kocsiszin"

aztan telen kaja is kell neki

lo sem olcso se a kajaja

es az egyeb koltsegek, allatorvos...

szoval jo lenne ha egy loszakertot elhovnal beszelgetesre es megnezne a kertet is

es o elmond mindent

2017. júl. 1. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy ló azért nem olcsó mulatság, teljesen érthető, hogy nem veszik meg neked. Majd ha lesz saját kereseted, veszel magadnak. :)
2017. júl. 1. 13:41
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

kerdesed inkabb ide kellett volna kiirni ahol mar tavolrol is tobb hozzaerto tud segitseget mondani ehhez

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok __lovak

egy lo azert szerintem sokkal nagyobb feleloseg mint egy kutya vagy macska

2017. júl. 1. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:

A 16 évesek és az idősebbek között (ha minden jól megy) az a különbség, hogy az előbbi álmokban, az utóbbi a következményeiben is gondolkodik.

Lovad lehet. Előbb tanulj, legyen szakmád, legyen hol laknod, légy képes egy lovat gondozni, eltartani. Utána már csak a megvétel lesz kérdés, és minden összejött.

A segítés, támogatás nem a lóvásárlásról, lótatásról szól. A segítés arról szólhat, hogy megtanítsanak sok mindenre, amik alapján képes leszel magad megvalósítani álmaidat.

2017. júl. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!