Az mit jelent hogy valaki lojális, avagy épp nincs benne semmi lojalitás?
Figyelt kérdés
Én eddig azt hittem a kitartásra mondják. Ki mennyire kitartó adott esetben például egy párkapcsolatban. Mondjuk ha valami vita van, rögtön megfutamodik, és kihátrál inkább a kapcsolatból.Tehát nincs benne sok lojalitás. Most meg felvetődött beszélgetés közbe a párommal, hogy ő ezt a szót a hűségre szokta használni. Aztán így néztünk hülyén egymásra hogy most akkor melyikünk tudja jól..2017. jún. 16. 21:10
1/9 anonim válasza:
A párodnak van igaza. Am lojális jelentése a google be és hozza is.
2/9 anonim válasza:
'lojalitás szó jelentése' Enter.
3/9 A kérdező kommentje:
Kitartás szó szinonimájaként is kidobja a a lojalitás szót.
2017. jún. 16. 21:37
4/9 anonim válasza:
Aki hűséges, az kitart jóban rosszban.
A kitartó viszont nem hűségest jelent, hanem hogy véghez visz valamit, amit elkezdett.
5/9 anonim válasza:
A lojalitás hűséget jelent minden esetben.
6/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy valaki hűséges-e a feljebbvalója iránt, ami lehet egy intézmény, egy cég is, amihez képest ő alárendelt helyzetben van, például a cég alkalmazottja.
9/9 anonim válasza:
Írtátok, hogy kitartó jelentése is van. Rákerestem, és így írnak róla: kitartóan hűséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!