Nagy, vagy kisváros szélén élni olyan mint falun, vagy másabb? melyik jobb?
Ha jól tapasztaltam, láttam, akkor a falusi családi ház és egy külvárosi lakónegyed annyiban különbözik, hogy a házaknál jóval kisebb az udvar, illetve több a beépített terület a városban. Faluban nem olyan ritka, ahol nincs ház, hanem csak egy üres, füves terület, a szomszédban persze házak. Illetve sejtésem szerint egy városban bárhol élsz, nagyobb forgalom, mint faluban. Hiszen ahol alapból nagyobb a forgalom, és máshol próbálják megoldani az eljutást, ott keletkezik átmenő forgalom, még egy viszonylag eldugottabb helyen is. Faluban ez nem jellemző, majdnem az ott lakók járnak csak az utcákban, illetve akik oda tartanak. Legalábbis én ezt tapasztalom.
De összességében nem hinném, hogy nagy különbség lenne otthon lenni zsúfoltság, vagy forgalom szempontjából. Viszont a város közelsége egyértelműen a városi léthez dönti a mérleg nyelvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!