Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért reszketnek ennyire...

Miért reszketnek ennyire párszáz forintért?

Figyelt kérdés

Budapest belvárosában élek. Elég sokszor látom, hogy a boltokban az emberek önmaguk karikatúrájaként őrjöngenek párszáz forint miatt. Rendszerint nem jogos a panaszuk, csak bosszantják a pénztárost/eladót és feltartják a sort. Az ilyen hülyeségekre gondolok, hogy pl. "ez a termék tegnap még akciós volt, ma miért nem?" meg "hogy-hogy ennyi lett a végösszeg, biztos elszámolta!"

Habzó szájjal verik a pultot, miközben nincs is igazuk. De hogy lehet így reszketni a pénzért?? Most ne írjatok olyan választ, amikor tévedett az eladó és (jogosan) figyelmeztetni kellett. Valaki világosítson már fel: mi történt a fővárosiakkal, hogy ilyen ....rágók lettek?

2010. máj. 16. 20:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Az alkalmazottak meg azért, hogy ne írjanak hülyeséget a polcra. Nem az én dolgom ellenőrizgetni, hanem az övék.
2010. máj. 16. 22:34
 22/24 anonim ***** válasza:

"kenyeres-kalácsos sztorit hallottam már, állítólag Mária Terézia ajkáról röppent fel eme trilla "

Nem ő mondta hanem a lánya Maria Antoinette amikor a francia király felesége volt. Többek közt ezért végezték ki.

2010. máj. 16. 23:49
 23/24 A kérdező kommentje:

Na, nem lőttem teljesen mellé :)

most majd megjegyzem pontosan, köszi :)

2010. máj. 17. 01:16
 24/24 anonim ***** válasza:

Bár én nem balhézok, de ha valamit nem értek, akkor igenis elvárom, hogy az eladó magyarázza el, hogy miért így van. Hány megtévesztő akcióba futottam én már bele? Nem tudom, én valahogy ezekre a multikra haragszom. Nekem kis boltokban, még szinte sose volt problémám. De átlag 5 Tesco-s vásárlásnál 1 tuti nem stimmel. És eddig még egysem az én hibám volt. De nincs ezzel gond, mert emberek vagyunk, és tévedünk, csak ne érezném,hogy lekezel az eladó, mert szólni mertem. Meg egyáltalán ne kezeljen le senki senkit, mert mi tartjuk el őket, az eladónak meg ezért van állása.

És nyilván valaki azért csap balhét (a nagyon hülyéket tényleg kivéve), mert azt hiszi igaza van (amíg el nem magyarázzák,hogy nincs), és nem szeretné, ha akár 100 ft-tal is átvágnák!

2010. máj. 17. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!