A maga nemében lehet a Harry Potternél jobbat írni?
Sziasztok!
Nem vagyok író és nem ezért tettem fel ezt a kérdést. Imádok olvasni, gondolkodó, töprengő lány vagyok és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek lehet -e jobb, tökéletesebb művet alkotni, mint a Harry Potter sorozat gyermek- és ifjúsági irodalmon belül?
Itt nem arra gondolok, hogy más könyvek nem lehetnek egyenértékűen jók, vagy érdekesek, fantasztikusak, tehát nem lehúzni akarom már szerzők műveit, hanem azt gondolom, hogy ezt már nem lehet felülmúlni és a kimunkált karaktereknek, tökéletes jellemrajzoknak, izgalmas cselekménynek, humornak már nem lehet ellenfele, hiszen amit az életről lehet tudni és érteni, azt talán mindet beleszőtte a szerző a 7 könyvbe.
Ti mit gondoltok erről? Mit gondolnak vagy éreznek ezzel kapcsolatban azok, akik írnak és sikerre vágynak?
A másik oldalról közelítve pedig: szerintem már minden témáról írtak, legyen az vámpír, varázsló, szerelem, halál, démonok. A fantázia az végtelen? Vagy ez vajon hogy "működik"?
Természetesen.
A HP legnagyobb baja,hogy kevés az eredeti ötlet benne, amolyan összekanalazott cucc.
Szóval miért ne lehetne jobbat írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!